Welkom bij Zlim Elst

Zlim Elst is een begrip in het gebied tussen de Rijn en de Waal. Honderden vrouwen helpen we al meer dan 20 jaar aan een gezond gewicht. In 2018 is de studio geheel vernieuwd met de nieuwste TFM(infrarood)- en ozoncabine’s. Iedere klant wordt persoonlijk begeleid door middel van beweging, gezonde voeding en coaching. Fit en slank worden op een leuke manier: Zlim is en blijft de beste en leukste manier om af te vallen!

Karine Berns is de trotse eigenaresse van Zlim Elst en staat met haar enthousiaste en deskundige team klaar om je te helpen bij het bereiken en behouden van je streefgewicht. “het allerbelangrijkste is de fijne sfeer in de studio” zegt ze hierover. “Je voelt je prettig en gezien bij ons”. Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse!

Onze holistische aanpak

Body
Sporten bij Zlim, in een warmte-cabine van 36 graden, is kort en effectief. Onze coaches zorgen ervoor dat je in een work-out van een half uur het maximale resultaat behaald.

Daarna onderga je gedurende 15 minuten een huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozon zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. Het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen.

Naast de training in de warmte-cabine geven we ook andere lessen zoals yoga, meditatielessen en power-training

Food

Iedere vrouw is anders en heeft ook iets anders nodig qua voeding. Daarom is onze voedingsbegeleiding maatwerk. We stellen samen een plan op dat past bij jouw leven en jouw leefstijl. Geen diëten, lekker eten en een gezond gewicht bereiken. Samen ontdekken we wat past bij jou.

Mind
Een balans tussen gezond en genieten bereik je ook door een gezonde mindset. Jouw leefstijlcoach helpt jou de beste versie van jezelf te zijn en te blijven.

Onze vestiging

Missie

Zlim is er voor iedere vrouw die op een toegankelijke manier op zoek is naar de balans tussen body, food & mind. Dat doen wij door onze persoonlijke aanpak, het sporten in warmte-cabine’s, ozontherapie en leefstijlbegeleiding. Een veilige, persoonlijke en effectieve manier om aan je doelen te werken. Onze focus ligt op een gezonde leefstijl waarbij wij een holistische aanpak hanteren.

Visie

Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je goed in je vel zit, zowel lichamelijk als geestelijk. De invulling van een gezonde leefstijl is alleen voor iedereen anders. Zlim helpt vrouwen hierbij. Wat werkt voor jou, wat past in jouw leven?

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?

Onze werkwijze

De start bij Zlim
Waar sta je en waar wil je bereiken? Tijdens een intake, bespreken we jouw persoonlijke doelen en volgt een uitgekiend behandelplan, speciaal voor jou samengesteld door onze gediplomeerde diëtistes en leefstijlcoaches op basis van je intake, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid. Bewegen in warmtecabine’s, ozontherapie, in combinatie met individuelevoedings,- en leefstijlbegeleiding, zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en een gezonde levensstijl ontwikkelt.

Elst

Dorpsstraat 29a / 6661 EG Elst

T / 0481 - 375 189 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag09.00 - 13.00 en 17.00 - 20.00
  • Dinsdag09.00 - 13.00 en 17.00 - 20.00
  • Woensdag09.00 - 13.00 en 17.00 - 20.00
  • Donderdag09.00 - 13.00 en 17.00 - 20.00
  • Vrijdag09.00 - 13.00
  • Zaterdag09.00 - 12.00
  • ZondagGesloten