Fijne en ongedwongen sfeer

Wij zijn Gea & Zwanetta, vanaf 2004 begeleiden wij vrouwen naar een gezondere leefstijl en een mooier versie van zichzelf. Dit doen wij met heel veel liefde, passie en plezier. In 2011 vonden we het tijd worden voor een volgende stap; een tweede studio Zlim Huizen! Zo zijn wij sinds 2011 de trotse eigenaars van niet één, maar twee prachtige studio’s met twee super goede en leuke teams en werk dat ons nooit verveeld!

Met zoveel verschillende vrouwen van alle soorten en leeftijden is immers geen dag hetzelfde. Samen met ons team werken wij met veel plezier aan het doel van iedere individuele klant. Een team waar we op beide locaties erg blij mee zijn en waar we ook onderling veel plezier mee hebben. Met elkaar zorgen we voor een fijne en ongedwongen sfeer op de vloer, waar iedereen zich prettig voelt.

“Wat wij het allerleukste vinden aan ons werk? Het contact met vrouwen van alle soorten en alle leeftijden, en dat hopen wij nog jaren te mogen doen!”

We doen het samen

Ons streven: het moet een fijn moment zijn voor jou om twee keer in de week te komen zlimmen. Om oefeningen te doen in de warmte cabine en heerlijk te ontspannen in de ozon, terwijl de ozon zijn werk doet. En ja, ook wij begrijpen dat het echt niet altijd mee zit met afvallen, maar juist dan zijn we er, zodat je het niet opgeeft maar doorgaat. Afvallen doen we tenslotte samen, als het mee zit maar ook als het even tegen zit!

Daarom bespreken we regelmatig met jou hoe het gaat met je voeding, adviseren we je en kijken vooral naar wie jij bent en wat jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Ons motto: als je doet wat bij je past, hoef je niks vol te houden, want dan doe je wat je past!

Zlim sporten in warmtecabines zonder spierpijn.jpg

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Huizen

Vestiging Huizen is gesloten, je bent van harte welkom bij Zlim Hoogland/Amersfoort /

T / 035 - 52 64 200 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag