Gea van der Vecht runt met veel plezier Zlim Amersfoort. Ze woont sinds 1982 in Amersfoort, maar komt oorspronkelijk uit Westenholte, een dorpje bij Zwolle. In haar vrije tijd is ze nog vaak met Zlim bezig. Altijd in beweging. Ze gaat bijvoorbeeld graag lopen, met of zonder hond. Daarnaast houdt van kokkerellen. Thuis staat ze dan ook graag in de keuken. Behalve zelf aan de slag gaan met potten en pannen, kan ze ook genieten van het kijken naar kook- en bakprogramma’s op TV. “Maar mijn echte guilty pleasure is een glas wijn en een cracker met 100% pindakaas!”, geeft ze toe.

Genieten van het contact met klanten

“Ik ben graag met mijn werk bij Zlim bezig. Alles wat er moet gebeuren doe ik. Van het begeleiden van de programma’s, de intake gesprekken, gesprekken over voeding, tot de social media en het poetswerk. Inmiddels werk ik al 16 jaar bij Zlim. Ik kwam er bij toeval terecht en werd er zo blij van, dat ik in 2011 samen met collega Zwanetta besloot om naast Zlim Amersfoort nog een studio te openen in Huizen.”

Ze houdt ervan om met mensen in contact te zijn. En dat komt goed uit in haar werk. “Ik maak het graag mensen naar de zin. Door het creëren van sfeer, waardoor een klant zich op haar gemak voelt. Maar ook probeer ik de programma’s zo persoonlijk mogelijk te maken. Ik geniet echt van het coachen naar een gezond lijf.”

Achter de schermen: Gea van Zlim Amersfoort

De kracht van Zlim

Als je haar vraagt naar de kracht van Zlim is ze heel sterk in haar antwoord: “Het concept staat als een huis. Je begeleidt mensen naar een gezonde leefstijl. En ieder op zijn eigen tempo. We kijken naar valkuilen en bieden alternatieven aan. Het is geen dieet, maar gewoon normaal eten. Ik merk dat vrouwen daar soms gewoon opgelucht op reageren. Gewoon eten in plaats van al die shakes, maaltijdvervangers of diëten.”

Volgens Gea is het ook prettig dat je twee keer per week op afspraak sport. Op die manier blijf je gemotiveerd en gestimuleerd. En als je motivatie onverhoopt toch een wat minder is, dan staat er een heel team voor je klaar. “Aandacht voor de klant, zodat die zich vertrouwd voelt en weet dat ze gezien en gehoord wordt, dat is volgens mij de grootste kracht van Zlim.”

Zoveel mooie resultaten gezien in al die jaren

Volgens Gea is er niemand die niet in het concept geloofd, maar ze begrijpt dat je soms een drempel over moet om te starten. “Maar bedenk eens wat het je waard is om gezond te leven en fit te worden. Ik heb in al die jaren al zoveel mooie resultaten gezien. Iemand die gewoon van alles had geprobeerd, maar niets afviel, lukte het met onze hulp wel. Uiteindelijk viel ze meer dan 36 kilo af. Maar los daarvan voelde ze zich super fit en had veel minder last van haar gewrichten. Ik word gewoon altijd zo blij van klanten die stralen, omdat ze trots zijn op hun resultaat!”

Ben jij ook op zoek naar een gezonde leefstijl en wil je ook stralend en fit voor de dag komen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Zlim vestiging en maak vrijblijvend een afspraak.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?