De Thermo Fysische Methode, wat is het en wat doet het?

De Thermo Fysische Methode bestaat uit het uitvoeren van doelgerichte oefeningen in een verwarmde cabine met een omgevingstemperatuur van 36 gaden. Het bewegingsprogramma stimuleert de vetverbranding. Daarnaast zorgt de warmte ervoor dat jouw spieren soepel en lenig blijven. Je hoeft namelijk geen warming up of cooling down te doen. De warmte zorgt er ook voor dat spierpijn wordt voorkomen. De oefeningen worden op maat gemaakt en worden uitgevoerd onder persoonlijke begeleiding.
Lees meer >

Wat is de ozontherapie?

Ozon is een hoogwaardige vorm van zuurstof. Dit stimuleert de huiddoorbloeding en zorgt ervoor dat afvalstoffen beter afgevoerd worden. Hierdoor zal cellulitis duidelijk verminderen en wordt de huid strakker en zachter. De ozon stimuleert verder de celdeling waardoor huidcellen sneller vernieuwd worden. De ozon doodt bacteriën en virussen en is goed bij psoriasis, eczeem en brandwonden. De temperatuur van de ozoncabine is 38 graden.

Welke voedingsadviezen krijg ik?

Een diëtiste stemt de voeding af op levensstijl, energieverbruik en houdt rekening met bijvoorbeeld werk- en gezinsomstandigheden. Geen ingewikkelde diëten. Je leert je eetpatroon veranderen in een gezond en evenwichtig eetpatroon, zodat je een blijvend resultaat hebt.

Mag ik naast Zlim andere sporten uitoefenen en moet ik de oefeningen thuis doen?

Ja, je mag zeker andere sporten blijven beoefenen. Het is niet noodzakelijk om thuis de oefeningen te doen, echter elke vorm van beweging is uiteraard erg goed. Bij voorkeur een half uur per dag wandelen, fietsen, zwemmen, ed.

Hoe lang ben ik bezig met een behandeling?

De oefeningen worden opgebouwd. Maximaal bent u een half uur bezig met het sporten in de warmtecabine. De ozontherapie duurt 15 minuten.

Ik heb rugklachten, worden deze erger?

Integendeel, doordat we rugbesparend te werk gaan en je rug- en buikspieren worden versterkt, zullen je klachten verminderen en mogelijk zelfs helemaal verdwijnen.

Blijft het resultaat als ik stop?

Ja, als je blijft bewegen en een gezond eetpatroon aanhoudt.

Wat kan ik na mijn afslankkuur doen?

Je hebt bij Zlim de keuze om aan figuuronderhoud te doen. Een abonnement voor zowel 1x als 2x per week. Ook kunnen we je blijven ondersteunen met weeg- en meetmomenten. Figuuronderhoud is maatwerk en wordt persoonlijk afgestemd.

Klopt het dat er geen prijzen op de site staan?

Dat is correct. De kosten voor een kuur zijn namelijk voor iedereen anders. Bij Zlim is iedere vrouw uniek. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijk programma opgesteld. Zo zul je zien dat Zlim effectieve programma’s aanbiedt die passen bij ieders budget. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die je voor jezelf ontdekt. Een figuuranalyse is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek geven we je een advies op maat en bespreken we de kosten met je.