Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Veelgestelde vragen

Klopt het dat er geen prijzen op de site staan?

Dat is correct. De kosten voor een kuur zijn namelijk voor iedereen anders. Bij zlim is iedere vrouw uniek. Daarom wordt iedere vrouw op 9 plaatsen gemeten.

Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijk programma opgesteld. Zo zul je zien dat zlim effectieve programma’s aanbiedt die passen bij ieders budget. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die je voor jezelf ontdekt. De figuuranalyse is gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe lang duurt een kuur en wanneer zie ik het eerste resultaat?

Net als bij de prijs is ook de duur afhankelijk van je persoonlijke situatie en je persoonlijke wensen met betrekking tot je figuur.
Bij het kennismakingsgesprek bekijken we welk resultaat je wilt bereiken. Dit resultaat bepaalt de duur van je programma. Om je toch een indicatie te geven: de meeste kuren lopen 10 tot 20 weken. Bij extreem overgewicht duurt de kuur uiteraard langer. Gedurende deze weken kom je 2x per week “zlimmen”. Elke vijfde behandeling word je gemeten. Je ziet dan exact hoeveel en waar je bent afgevallen. Na 3 weken voel je al de eerste resultaten.

Helpt jullie methode ook tegen cellulitis?

Cellulitis is een veel voorkomend probleem bij vrouwen. De ontsierende putjes op billen en benen zorgen er voor dat veel vrouwen zich niet lekker in hun vel voelen. Sommige vrouwen schamen zich zelfs ten opzichte van hun eigen partner en bedenken van alles om cellulitis te verbergen. Je krijgt het vaak zomaar (al blijkt uit onderzoek dat overgewicht en leef- en eetpatronen wel een belangrijke rol spelen) maar je komt er niet zomaar vanaf. Meer lichaamsbeweging en betere en gezondere voeding zijn dan ook onmisbaar in de strijd tegen cellulitis. Dankzij de unieke bewegingstherapie van zlim en het voedingsadvies van onze diëtistes en/of voedingsconsulentes ben je dus al op de goede weg. Onze ozontherapie is echter het belangrijkste wapen. Dankzij de verbeterde doorbloeding van de huid en de versnelde afvoer van afvalstoffen levert onze ozonzuurstoftherapie een belangrijke bijdrage aan de vermindering van cellulitis. Kortom: op volstrekt natuurlijke wijze word je huid weer mooier, gladder en strakker.

Moet ik bij jullie methode een streng dieet volgen?

Met een zlim-kuur wordt op een volstrekt natuurlijke manier gewerkt aan een gezond lichaam en uiteraard, een gezond gewicht. Wij maken dan ook geen gebruik van allerlei zogenaamde “hulpmiddelen” zoals pillen, injecties, poeders, maaltijdvervangers, enz. Onze diëtistes en voedingsconsulentes schrijven je ook geen streng dieet voor. Het volgen van een streng dieet is heel moeilijk vol te houden, waardoor vaak ook de motivatie voor de kuur verdwijnt. Wij geven je adviezen met betrekking tot je voeding en je eet- en drinkgewoontes. Deze voedingsadviezen zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding, zoals die door het Voedingscentrum worden geadviseerd (zie ook www.voedingscentrum.nl ). Onze tips en adviezen zijn dus altijd gericht op gevarieerde en gezonde voeding, zodat ook de overige leden van het gezin gewoon mee kunnen eten. Ook krijg je regelmatig recepten mee naar huis, zodat je zelf kunt ervaren dat gezonde voeding ook lekker kan zijn en vaak ook eenvoudig klaar te maken is.

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

In principe kom je twee keer per week bij ons om te oefenen en voor een ozonbehandeling. De tijd dat je bezig bent met bewegen in de TFM-cabine bedraagt 30 minuten. De ozonbehandeling duurt 15 minuten. De totale behandeling duurt dus circa 45 minuten. Voeg daar zelf de tijd aan toe die je nodig hebt voor het omkleden en het douchen. Daarnaast heb je, afhankelijk van de lengte van je kuur en naar behoefte, regelmatig een persoonlijk gesprek met onze diëtiste/ voedingsconsulente. Deze gesprekken duren circa 30 minuten en worden, net als alle andere afspraken bij ons, ruim van tevoren ingepland, zodat je daar rekening mee kunt houden. De zlim-instituten hebben flexibele openingsuren, zodat een bezoek aan zlim ook voor vrouwen met een drukke agenda goed in te passen is.

Wat ga ik doen na mijn kuur bij zlim?

Uiteraard proberen we je tijdens de kuur al voor te bereiden op een leven na zlim. Je hebt nu zelf kunnen ervaren dat het eigenlijk niet zo heel moeilijk is om zelf gezond en gevarieerd te eten en je voelt je veel prettiger omdat je gewoon lekkerder in je vel zit. Het is dus zaak om niet meteen weer in je oude leefpatroon terug te vallen zodat alle gedane arbeid voor niets is geweest. Maar sommige vrouwen hebben daar toch wel moeite mee. Ze missen “die stok achter de deur” die zlim heet. Speciaal voor deze vrouwen hebben wij het verlengingspakket, die door ons de figuuronderhoudskuur genoemd wordt. In plaats van twee keer per week, kom je dan nog één keer per week bij ons om je nieuwe figuur vast te houden. Deze onderhoudskuur word je bovendien aangeboden tegen een verlaagd tarief. Informeer tijdens de figuuranalyse of tijdens je kuur eens naar de mogelijkheden.

Wat als ik een of andere aandoening heb?

Laten we één ding vooropstellen: beweging is vrijwel altijd een goede manier om met je gezondheid bezig te zijn. Bij veel ziektebeelden wordt beweging zelfs aanbevolen. Bij suikerziekte (diabetes) is lichaamsbeweging zelfs essentieel voor de behandeling daarvan, net als goede en verantwoorde voedingsadviezen. Dus ook als je diabetes hebt, hoeft dat geen belemmering te zijn voor het volgen van een kuur bij zlim. Maar ook als je andere lastige aandoeningen hebt zoals: een te hoge bloeddruk, reuma, een te trage schildklier, een hoog cholesterolgehalte, jicht, rugklachten, fibromyalgie, een depressie of een spastische darm: bij zlim ben je van harte welkom om op een gezonde, verantwoorde en doeltreffende manier aan je figuur te werken. Een bepaalde gezondheidsbeperking hoeft dus geen belemmering te zijn om een kuur bij zlim te beginnen. Heb je een gezondheidsbeperking en heb je na het lezen van bovenstaande toch nog twijfels? Dan kun je uiteraard ook eerst contact opnemen met je eigen huisarts om dit met hem/haar te overleggen.

Kan ik ook “zlimmen” als ik zwanger ben?

De zlim-methode is geschikt voor iedereen die zich lichamelijk goed genoeg voelt om onze oefeningen uit te kunnen voeren, iets wat je zelf het beste voelt. Wij adviseren wel om vooraf even contact op te nemen met je huisarts en/of met je verloskundige/gynaecoloog, om te zien of ook zij geen bezwaren hebben. Wat betreft de ozontherapie: dit is een oppervlakkige en volkomen onschadelijke huidbehandeling die ook door zwangere vrouwen kan worden ondergaan.

Na de bevalling is het raadzaam om altijd even contact op te nemen met je huisarts en/of met je verloskundige/gynaecoloog. Je kunt het beste samen met hen bepalen wanneer je (weer) met “zlimmen” mag gaan beginnen.

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >