Deskundige begeleiding geeft een goed gevoel

Mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Marlies Moors en ik ben eigenaresse van Zlim Best en Zlim Oisterwijk. Na een werkzaam leven van 25 jaar in loondienst bij de Rabobank deed in 2006 de gelegenheid zich voor om zelfstandig ondernemer te worden in de branche van voeding, beweging en gezondheid. Die branche en die uitdaging spraken mij enorm aan en zo opende Zlim studio Best in maart van dat jaar haar deuren, toen nog onder de naam Bodystyling.

Dat was natuurlijk best spannend, maar omdat ik mij volledig kon vinden in de afslankmethode van Zlim, ben ik dat avontuur vol vertrouwen aangegaan, en toen in 2008 de gelegenheid zich voordeed om ook Zlim Oisterwijk over te nemen, ben ik ook die uitdaging aangegaan. En tot op heden heb ik ook daar geen moment spijt van gehad.

“Verstandig en gezond eten, in combinatie met voldoende beweging, is uiteindelijk de beste levensstijl”

Intensieve en deskundige begeleiding geeft een goed gevoel

Wij willen graag een vrouwvriendelijke omgeving creëren, waarin vrouwen op een verantwoorde manier aan hun figuur kunnen werken. Geen crashdiëten, pillen of poeders, maar een gezonde verantwoorde voedingsgewoonte in combinatie met doelgerichte lichaamsbeweging.  De enige echte juiste manier om af te vallen, en dat weet eigenlijk iedereen. In feite verkopen wij een stukje gezondheid.

Vrouwen die bij ons komen, kijken vaak eerst een beetje de kat uit de boom. Maar al snel blijkt dat onze methode heel erg aanspreekt. Vooral de intensieve en deskundige begeleiding geeft vrouwen een heel goed gevoel. Door Zlim voelen vrouwen zich lichamelijk en geestelijk beter, en dat geeft mij weer een goed gevoel.

Onze vestiging

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?

Best

De Waal 46 / 5684 PH Best

T / 0499 - 377 900 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag09.00 - 21.00
  • Dinsdag09.00 - 21.00
  • Woensdag09.30 - 12.00
  • Donderdag09.00 - 21.00
  • Vrijdag08.30 - 12.00
  • Zaterdag08.30 - 12.30
  • ZondagGesloten