Als je haar zegt dat ze er stralend uitziet geniet Caroline daar volop van. Ze is dan ook heel blij met haar besluit weer te gaan werken aan een gezonde leefstijl bij Zlim.

Niet sporten door blessures

In 2016 maakte de 51-jarige Caroline Bremer uit Amersfoort voor het eerst kennis met Zlim. “Ik heb daarna vier jaar geprobeerd om zelf te sporten, maar door blessures lukte dat niet goed. En ondanks mijn gezonde leefstijl nam  toch mijn gewicht weer toe.” Inmiddels is ze flink wat kilo’s en centimeters kwijt. “Bewegen gaat me veel makkelijker af. Ik ben leniger en heb een betere houding. Ik voel me gewoon heel goed, ook door het gezonder eten!”

Zlim is een sterke methode

Het afvallen bij Zlim valt haar niet zwaar. Sterker nog, door het bewegen in de warmtecabine en de afsluitende ozoncabine, heeft ze het gevoel dat het minder zwaar is dan sporten. “Ik vind het heel plezierig om de oefeningen in de warmtecabine uit te voeren bij Zlim. De begeleiding is goed, de dames zijn erg behulpzaam en geen spierpijn of blessures. Het is een sterke methode door de combinatie van bewegen, de ozon en het voedingsadvies. Geen shakes of ander streng dieet, maar gewoon goede tips en reële hoeveelheden. En het is nog lekker ook!”

Gelijk doen!

Caroline geniet het meest van de persoonlijke begeleiding en aandacht die ze krijgt. “Én van het moment na de warmtecabine, met kaarsjes aan in de ozoncabine, dat is zo lekker zen! Tegen iedereen die nog twijfelt zou ik willen zeggen: gelijk doen!”

Met de Zlim methode verloor Caroline maar liefst 15 kilo en 87 centimeter. Ze blijft nu 1x per week bij Zlim om op gewicht te blijven.

Zlim ervaring met afvallen van Carolien

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?