Deze vegetarische curry valt goed in de smaak bij Zlim. Vaak eten we curry met rijst, maar vandaag kiezen voor bloemkoolrijst. Zonder na te denken krijg je op deze manier voldoende groenten binnen. Daarnaast is het lekker, licht verteerbaar en bevat weinig calorieën. Zlim zorgt ook nu weer voor de heerlijkste recepten, zoals deze Indiase curry met bloemkoolrijst.

Ingrediënten
• 1 ui
• 2 teentjes knoflook
• 2 zakken AH Indiase curry bonenmix
• 400 gr bloemkoolrijst
• 200 gr bladspinazie
• 90 gr ongezouten pinda’s
• 1 limoen
• 2 el zonnebloemolie

Bereidingswijze
1. Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
2. Verwarm 2 el zonnebloemolie in een hapjespan. Fruit de ui en knoflook.
3. Voeg de bloemkoolrijst toe.
4. Bak de spinazie mee, breng de spinazie beetje voor beetje in de pan.
5. Voeg de bonenmix toe, bak het geheel nog 4 minuten.
6. Haal de pan van het vuur en voeg de pinda’s toe, knijp het sap van de limoen uit over de curry. Roer goed door.

Zlim afvallen inspiratie recept indiase curry met bloemkoolrijst

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?