Vanwege het coronavirus sluit Zlim vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid tot 6 april haar deuren.
Zlim recept - Maaltijdsoep met broccoli, venkel en kippendijen

Ingrediënten voor 4p

2 witte uien
2 tenen knoflook
¼ madame jeanette / 1 chilipeper
2 stuks broccoli
1 stuk venkel
1 duimpje gember
3 citroenbladeren
1 blokje groentebouillon (zonnatura)
2 eieren
200g gebraden kippendij stukjes

Bereidingswijze:
Hak de ui, peper en knoflook fijn. Fruit in 2 eetlepels zonnebloemolie in een grote pan. Snijd de broccoli en venkel in stukken, bak deze mee. Snijd dan de gember en citroenbladeren fijn, en voeg deze toe. Breng een pannetje water aan de kook, doe de eieren erin en zet de kookwekker op 7 minuten. Kook 1,5l water in de waterkoker en voeg deze toe aan de pan. Voeg het bouillonblokje toe. Haal de pan van het vuur wanneer alles zo’n 5 minuten heeft gekookt. Pureer dan tot een gladde soep. Voeg als laatste de kip toe en verdeel de soep over 4 schaaltjes. Schil de eieren en snijd in plakjes, verdeel over de vier kommen.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?