Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Maaltijdsoep broccoli – venkel – kippendij

Ingrediënten voor 4p

2 witte uien
2 tenen knoflook
¼ madame jeanette / 1 chilipeper
2 stuks broccoli
1 stuk venkel
1 duimpje gember
3 citroenbladeren
1 blokje groentebouillon (zonnatura)
2 eieren
200g gebraden kippendij stukjes

Bereidingswijze:
Hak de ui, peper en knoflook fijn. Fruit in 2 eetlepels zonnebloemolie in een grote pan. Snijd de broccoli en venkel in stukken, bak deze mee. Snijd dan de gember en citroenbladeren fijn, en voeg deze toe. Breng een pannetje water aan de kook, doe de eieren erin en zet de kookwekker op 7 minuten. Kook 1,5l water in de waterkoker en voeg deze toe aan de pan. Voeg het bouillonblokje toe. Haal de pan van het vuur wanneer alles zo’n 5 minuten heeft gekookt. Pureer dan tot een gladde soep. Voeg als laatste de kip toe en verdeel de soep over 4 schaaltjes. Schil de eieren en snijd in plakjes, verdeel over de vier kommen.

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >