In deze bijzondere omstandigheden is het belangrijk dat we goed voor elkaar zorgen. Thuis en op het werk. Het welzijn van onze gezinnen, maar ook onze collega’s en klanten gaat voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht.

De Zlim vestigingen waren al gesloten tot en met woensdag 18 maart. Ondanks dat wij geen sportschool zijn en in principe open mogen blijven, hebben wij toch besloten om tot 6 april onze deuren te sluiten. Zlim acht het onverantwoord om nog langer door te werken en neemt hiermee haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Heb je vragen met betrekking tot jouw kuur of abonnement? Neem dan even contact op met de betreffende vestiging. Zij kunnen je daarmee verder helpen. Nieuwe kennismakingsafspraken worden weer ingepland na 6 april.

Heel erg bedankt voor jullie begrip. Hopelijk kunnen we vanaf maandag 6 april weer van start zoals jullie van ons gewend zijn, maar mochten er nog aanvullende maatregelen genomen worden, dan informeren wij jullie daar tijdig over.

Blijf fit en let goed op elkaar. Gezondheid is het allerbelangrijkste!

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?