Meer bewegen, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Een vaak genoemd excuus is te weinig tijd hebben, maar met een aantal eenvoudige tips en aanpassingen in je dagelijkse leven, lukt het je ongetwijfeld om meer beweegmomenten toe te voegen aan je dag. Ook als je weinig tijd hebt! Lees maar mee:

Beweeg tijdens werktijd

Of je nou een kantoorbaan hebt of niet, je kan altijd meer beweegmomenten toevoegen aan je werkdag. Om te beginnen met hoe kom je op je werk? Kan je fietsen of de auto een eindje verderzetten en het laatste stukje lopen? En zit je in je pauze aan tafel? Waarom!? Neem je lunch mee en maak een heerlijke wandeling. Niet alleen goed voor je lijf maar ook voor je geest.

Thuis bewegen

Je hoeft echt niet op een matje voor de televisie een workout video te volgen om voldoende te bewegen. Waarschijnlijk heb je ook het gevoel dat je daar geen tijd voor hebt omdat je kinderen of het huishouden op je wachten.

Perfect! Een opruim- of poetsronde door je huis is al een uitstekende workout. En met je kinderen dansen of samen naar de speeltuin ook. Zorg dat je actief meedoet. Dit is niet alleen extra leuk voor je kinderen, maar ook zeker voor je lijf.

Bewegen tijdens me-time

Eindelijk heb je even me-time. Misschien denk je er dan niet meteen aan om deze tijd te vullen met sporten. Jammer eigenlijk, want je kan deze twee heel goed combineren. Ga wandelen met een vriendin. Probeer een nieuwe sport uit of kom lekker Zlimmen. Bij Zlim draait het even allemaal om jou! Bezig zijn met je eigen lichaam en geest. Beweging zorgt voor de aanmaak van verschillende gelukshormonen en de ozontherapie werkt stress verlagend en geeft je een heerlijke ontspanning. Onze coaches zijn er voor adviezen of een gezellig praatje.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?