Bewegen met Zlim is meer dan op een vrouwen sportschool

Zlim is meer dan een vrouwen sportschool 

Voel jij jezelf minder prettig in een ‘normale’ sportschool waar ook mannen aanwezig zijn? Dan kan het sporten in een vrouwensportschool jou een stuk comfortabeler en zelfverzekerder maken. Zlim is meer dan een vrouwen sportschool. Doelgericht afvallen in een vrouwvriendelijke omgeving! Wij helpen jou middels de bewezen Zlim methode om jouw doelen te realiseren en een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Wat deze Zlim methode precies inhoudt en waarom steeds meer vrouwen voor Zlim kiezen in plaats van een normale vrouwen sportschool leggen wij graag aan je uit! 

De reden dat steeds meet vrouwen voor Zlim kiezen in plaats van een normale vrouwen sportschool

Waarom kiezen vrouwen eigenlijk steeds vaker voor een vrouwen sportschool in plaats van de normale sportschool? Dit komt omdat een groot gedeelte van de vrouwen zich onprettig voelt wanneer er ook mannen aanwezig zijn. Het maakt vrouwen onzeker en ze ervaren een ongemakkelijk gevoel. Vrouwen voelen zich bekeken wanneer zij een squat of lunge doen. Een vrouwen sportschool voelt daarentegen een stuk aangenamer en laagdrempeliger.  

 

Wij merken dat een groot gedeelte dat zich aanmeldt bij Zlim voorheen nog nooit lid is geweest van een normale sportschool. Dit komt omdat de aanwezigheid van mannen een grote drempel voor hen was om naar de sportschool te gaan. Deze drempel ontwijken is eigenlijk ontzettend simpel: meld jezelf aan voor een vrouwen sportschool! Zlim is meer dan een vrouwen sportschool. Wij onderscheiden ons van de normale vrouwen sportschool op de volgende manieren: 

 

  • Menig vrouw ervaart in een normale vrouwen sportschool klachten als spierpijn en gewrichtsklachten. Bij Zlim is het mogelijk om te bewegen in warmtecabines. Door de aangename temperatuur in de warmtecabine maakt spierpijn geen kans meer.  
  • Vrouwen die lichamelijke klachten ervaren als artrose, reuma, artritis, fibromyalgie of gewrichtsklachten kunnen vaak niet bij een normale vrouwen sportschool terecht. Bij Zlim wel! Door te bewegen in de warmtecabines kan je toch bewegen, zonder pijn te ervaren.  
  • Bij Zlim is iedere vrouw uniek. Daarom volgt iedere vrouw een individueel programma onder deskundige en intensieve begeleiding.  

Zlim voor een gezonde levensstijl in een vrouwvriendelijke omgeving

Zlim is meer dan een normale vrouwen sportschool. Zlim staat voor een gezonde levensstijl waarbij doelen gerealiseerd worden middels de bewezen Zlim methode. Bij Zlim is iedere vrouw uniek waardoor iedereen ook een individueel programma volgt. Tijdens het opstellen van dit programma wordt gekeken naar de conditie, de leeftijd en de fysieke tekorten of klachten van iedere vrouw.  

 

Is het jouw doel om af te vallen? Dan kunnen wij jou helpen. Hierbij zorgen we er niet alleen voor dat jij een slanker lichaam krijgt, maar we laten jou ook zelfverzekerder en gelukkiger voelen. Met Zlim zie je de kilo’s vliegen en creëer je een gezonde levensstijl. Ons uitgekiende bewegingsprogramma in combinatie met een persoonlijk voedingsadvies van een gediplomeerde diëtiste of gewichtsconsulente gaan jou hierbij helpen! 

 

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Jouw doelen realiseren met intensieve en deskundige begeleiding

Afvallen is geen makkelijke klus. Dat weten we bij Zlim als geen ander. Intensieve en vooral deskundige begeleiding geven jou een goed gevoel en zorgen ervoor dat jij jouw motivatie vasthoudt. In een vrouwvriendelijke omgeving op een verantwoorde manier werken aan jouw lichaam, dat is mogelijk bij Zlim! Werken aan een verantwoorde voedingsgewoonte in combinatie met doelgerichte lichaamsbeweging. Jouw balans tussen gezond en genieten. Zlim is meer dan een normale vrouwen sportschool. 

 

Wij helpen jou om van afvallen geen straf, maar een beloning te maken. Tijdens jouw gehele afvalproces zijn onze deskundige consulenten jouw ‘mental coach’ waardoor jij deze uitdaging met een positieve mindset aangaat. Met Zlim sta jij er nooit alleen voor!  

Minder lichamelijke klachten door bewegen in warmtecabine

Een grote groep vrouwen gaat niet naar een normale vrouwen sportschool omdat zij last krijgen van lichamelijke klachten zoals gewrichtsklachten of spierpijn. Voor deze vrouwen zou het bewegen in een warmtecabine bij Zlim wel eens dé oplossing kunnen zijn.  

 

In de warmtecabines is het een aangename temperatuur van zo’n 36°C. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van huid- en spierweefsel wordt bevorderd. Onder deskundige begeleiding voer jij oefeningen uit die speciaal op jou zijn afgestemd. Val doelgericht af! Door de aangename temperaturen in de warmtecabine wordt de tijd waarin jij bezig bent met bewegen aanzienlijk korter. De meeste vrouwen in onze vrouwen sportschool zijn 30 minuten per keer bezig en doen dat twee keer per week.  

 

Alle bewegingen die je maakt in de warmtecabine doe je vanuit een liggende positie. Op deze manier worden jouw rug en gewrichten ontlast. Hierdoor is de Zlim methode ook erg geschikt voor vrouwen met bijvoorbeeld gewrichtsklachten, reuma, artrose of fibromyalgie. Een normale vrouwen sportschool heeft geen warmtecabines. Bewegen in de warmtecabines bij Zlim is geschikt voor jong en oud! 

Meer dan een normale vrouwen sportschool? Kom langs voor een kennismaking bij Zlim

Wil jij jouw doelen eindelijk gaan realiseren? Afslanken om je weer zelfverzekerder en gelukkiger te voelen? Wil jij meer dan een normale vrouwen sportschool? In de vrouwvriendelijke omgeving bij Zlim sta je er nooit alleen voor. Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek en wordt uitgebreid geïnformeerd over de Zlim methode van A tot Z. Gezond eten, doelgericht bewegen, sporten in warmtecabines en ozontherapie zijn voorbeelden van onderwerpen die op dat moment worden besproken. Ontdek wat jou te wachten staat en wat Zlim voor jou kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom eens langs voor een kennismakingsgesprek!  

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?