Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Ontbijten met een fruitshake

smoothie-833470_960_720Frambozen-smoothie

Ondanks het warme weer, een ontbijt is altijd heel belangrijk!! Probeer eens een fruitshake te maken! Heel vullend, zo klaar en erg gezond!!! Heb je geen blender kan het ook nog met een staafmixer.

Je kunt bij de supermarkten ook hele handige zakken en pakjes ingevroren fruit kopen, voor in de vriezer zodat je toch altijd een shake kunt maken als je weinig in huis hebt!

2 simpele voorbeelden:

**Aardbei-meloen shake. Voor 4 personen, 170 kcal pp.**

1 kg cantaloupe meloen
160 gr aardbeien
4 takjes munt
500 gr magere yoghurt
4 el honing

Aardbeien en meloen schoonmaken en klein snijden, in de blender. Hou een paar stukjes voor garnering achter. Pureer de vruchten. Roer er honing en yoghurt door en pureer nogmaals even kort om te mengen. Giet in grote glazen en garneer het gezellig met een stukje fruit en een takje munt.

**Frambozenshake met banaan. Voor 4 personen, 190 kcal pp.**

750 gr frambozen
2 bananen
500 gr magere yoghurt
1 el honing

Was de frambozen en de bananen, gooi ze in de blender. Hou weer wat fruit over voor de garnering. Voeg de joghurt en honing toe, pureer nogmaals even om weer te mengen. Giet t in grote glazen.
Desgewenst kan er vergruisd ijs bij. Rijg voor elk glas 1 framboos en stukje banaan aan een prikker en leg die op het glas. Kan ook met kersen gemaakt worden ipv frambozen! ( dan alleen even de pitten eruit halen)

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >