Dit heerlijke recept voor roerei met zalm, spinazie en geitenkaas is een perfect gerecht voor een goed en stevig ontbijt, maar is ook lekker als lunch, of als lichte avondmaaltijd, perfect voor elk moment dus! Daarnaast is het ook nog eens hartstikke gezond en heel makkelijk te maken. Geniet ervan!

Ingrediënten:

  • 4 eieren
  • 100 gram gerookte zalm, in stukjes gesneden
  • 50 gram verse spinazie, gewassen en grof gehakt
  • 50 gram zachte geitenkaas, verkruimeld
  • 1 eetlepel boter of olijfolie
  • Zout en peper naar smaak

Instructies:

1. Klop de eieren in een kom met een vork of garde en breng op smaak met zout en peper.

2. Verhit de boter of olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de spinazie toe aan de pan en roerbak deze gedurende 1-2 minuten tot deze is geslonken.

4. Voeg de stukjes zalm toe aan de pan en roerbak deze kort mee tot de zalm is opgewarmd.

5. Giet het geklopte ei over de zalm en spinazie in de pan.

6. Roer het mengsel met een spatel tot het ei begint te stollen.

7. Voeg de verkruimelde geitenkaas toe aan de pan en roer nogmaals kort door.

8. Blijf het ei roeren en bak het tot het net gaar is, ongeveer 2-3 minuten.

9. Serveer het roerei met zalm, spinazie en geitenkaas direct.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?