Sporten Na Zwangerschap

Bron van motivatie en ondersteuning tijdens het sporten na je zwangerschap

Bij Zlim weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om na je zwangerschap weer te beginnen met sporten. Vol goede moed begin je op maandag om het op dinsdag al weer kwijt te zijn. Tel daar bij op de talloze diëten, maaltijdvervangers, sportscholen en alles wat je al hebt geprobeerd en de moed zakt je in de schoenen. Wij bij Zlim snappen dat. Naast onze op maat gemaakte adviezen voor een lekker en gezond eetpatroon en bewegen in de warmtecabines, ondersteunen we je om van afslanken geen straf te maken maar een beloning. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om positief deze uitdaging aan te gaan. En dat alles zonder te diëten en zonder jojo effect. Als je zwanger bent of wilt gaan sporten na je zwangerschap als je in is het fijn om in een fine en motiverende omgeving te zijn met veel kennis en ondersteuning. Bij Zlim proberen wij te te functioneren als een bron van motivatie en ondersteuning tijdens het sporten na je bevalling.

Na je zwangerschap coachen we je in moeilijke momenten door naar je te luisteren en met je mee te denken. Om samen met jou structurele oplossingen te vinden, zodat jij je doel niet alleen bereikt, maar ook behoudt! Persoonlijke coaching en aandacht is waar we goed in zijn.

Meer resultaat dankzij persoonlijke begeleiding

Sporten na je zwangerschap is niet makkelijk, het is vaak erg lastig om het gewicht wat  overbodig is kwijt te raken. Daarom is persoonlijke begeleiding en permanente morele steun van onze deskundige consulenten zeer belangrijk. Zij zijn je ‘mental coach’ en begeleiden je tijdens het afslankproces. Je vindt bij hen steun tijdens moeilijke momenten en de nodige motivatie.

Met Zlim sta je er niet alleen voor. Afslanken onder begeleiding geeft namelijk meer succes en een beter behoud van gewicht. Je begeleidsters staan er garant voor dat jij de afgesproken doelen haalt. Bij Zlim word je altijd persoonlijk begeleid door deskundige consulenten en gediplomeerde diëtisten en/of voedingsconsulenten.

Al meer dan 30 jaar de bewezen methode.

Zlim staat voor een gezonde levensstijl. Het wordt aangepast aan je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Bij Zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereik je meer dan alleen een slanker lichaam. Door te zlimmen ben je fitter en gezonder, maar je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig.

Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid. Dit in combinatie met een individueel voedingsadvies van een gediplomeerde diëtiste en/of gewichtsconsulente, zorgt ervoor dat de kilo’s van je zwangerschap verdwijnen en je een gezonde levensstijl ontwikkelt.

Naar Zlim voor een uitgebreid kennismakingsgesprek

Met Zlim maak je kennis met een gezonde levensstijl. Tijdens het kennismakingsgesprek word je uitgebreid geïnformeerd. Onze methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Daar leggen we alles over uit, zodat je precies weet hoe het werkt, wat je kunt verwachten van ons en hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken.

Na het gesprek is het tijd voor een meting. Je wordt op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijke programma opgesteld. Via de metingen houden we precies bij hoeveel centimeters je gaat afslanken.

Zlim persoonlijke begeleiding - Lizette ik ben trots op je

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?