Lees hier alle maatregelen omtrent corona: meer info

Spruitenstamppot met druiven en spekreepjes

4 personen / 25 minuten

Ingrediënten

  • 500g spruiten
  • 1 ½ kg kruimige aardappelen
  • 200g rode druiven
  • 150g magere spekreepjes
  • nootmuskaat

Bereidingswijze

Maak de spruitjes schoon (verwijder de onderkant). Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met een snufje zout in 20 min. gaar. Voeg na 5 min. de spruitjes toe. Bak de spekjes uit en laat ze uitlekken op keukenpapier. Verwijder zoveel mogelijk vet. Snijd de druiven door de helft. Stamp de aardappelen met de spruitjes en de spekjes tot een stamppot met wat kookvocht en voeg daarna de druiven toe. Maak op smaak met nootmuskaat.

 

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?