Lees hier alle maatregelen omtrent corona: meer info

Suikervrije Pepernoten

Voor 35 stuks (5 kcal per stuk)

Ingrediënten/benodigdheden:

  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 40 gram boter
  • 4 ml vloeibare zoetstof
  • 2 el halfvolle melk
  • 2 tl speculaaskruiden
  • Bakblik
  • bakpapier

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C. Boter heel zacht laten worden. Boter zacht roeren met een lepel. Voeg 2 theelepels speculaaskruiden en 4 ml vloeibare zoetstof toe. Roer dit goed door elkaar heen. Voeg het zelfrijzend bakmeel toe en kneed er een samenhangend deeg van. Voeg tijdens het kneden de eetlepels melk toe. Maak van dit deeg kleine balletjes en leg deze op het bakblik. Eventueel licht ingevet of bekleed met bakpapier. Schuif het bakblik in de oven en bak de pepernootjes af in 20 minuten.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?