Sporten in een TFM cabine

TFM cabine: snel afvallen zonder spierpijn

Door te bewegen in een TFM cabine is het mogelijk om sneller af te vallen zonder spierpijn te ervaren. Zlim staat voor een gezonde levensstijl. Daarom kun je bij ons een programma volgen dat volledig wordt aangepast op jouw leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Een onderdeel van ons programma is het bewegen in een TFM cabine. Ga voor meer dan alleen een slanker lichaam, voel je weer zelfverzekerd en gelukkig! Wij vertellen je alles wat je moet weten over onze TFM cabines!

Wat is een TFM cabine?

Een TFM cabine is eigenlijk hetzelfde als een warmtecabine. In een TFM cabine slank je af door doelbewust te bewegen. In de TFM cabine is het een aangename temperatuur van 36°C. Het bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Daarnaast biedt het nog veel meer voordelen voor vrouwen die willen afvallen.

De voordelen van een TFM cabine

Om te beginnen zorgt de warmte in de TFM cabine ervoor dat jij geen spierpijn ervaart. Onder persoonlijke begeleiding voer jij oefeningen uit die speciaal op jou zijn afgestemd. Door de warmte in de TFM cabine wordt de tijd waarin jij bezig bent aanzienlijk korter. Zo ben je per keer nog maar 30 minuten bezig!

 

Doordat je de oefeningen liggend uitvoert ervaar je geen rug- en gewrichtsklachten. Dus wanneer jij last hebt van reuma, fibromyalgie, artrose of artritis? Dan is het sporten in een TFM cabine ideaal! Doordat de doorbloeding van het lichaam en de huid worden gestimuleerd, wordt de afbraak van vetreserves geactiveerd. Bewegen in een TFM cabine heeft ook positieve effecten op je stofwisseling en hoge bloeddrukklachten. Ten slotte zal je jezelf lekkerder in je vel voelen en een gezondere levensstijl creëren, zeker niet onbelangrijk!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Voor wie is de TFM cabine bedoeld?

Het is zo’n 30 jaar geleden dat deze methode ontwikkeld is: sporten in TFM cabines. Het is bedoeld voor alle vrouwen om onder andere af te vallen. Door de temperatuur in de TFM cabine komt de doorbloeding in je lichaam goed op gang. Hierdoor val je sneller af en ervaar je geen spierpijn. Dat laatste maakt de TFM cabine ook zeer geschikt voor vrouwen met gewrichtsklachten, reuma, fibromyalgie, artrose en artritis.

Is het iets voor jou?

Heb jij een bepaald doel voor ogen maar weet je nog niet hoe je dit kan realiseren? Wil jij bijvoorbeeld gewicht verliezen? Of op specifieke plekken van je lichaam vet verbranden? Dan kan bewegen in een TFM cabine écht iets voor jou zijn! Heb jij interesse? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we alle mogelijkheden even met je doornemen!

 

Sporten in TFM cabine met Zlim

Wil jij doelbewust bewegen in een TFM cabine om gewicht te verliezen? Door de warmte in de TFM cabine verkort je de tijd waarin je aan het bewegen bent. Per keer ben je ongeveer 30 minuten bezig. Dit het liefst twee keer per week. Ben jij geïnteresseerd in onze mogelijkheden en wil jij écht starten met Zlimmen? Neem dan snel contact met ons op!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?