Lees hier alle maatregelen omtrent corona: meer info

Wraps kennen we allemaal. Lekker opgerold met groenten, vlees of vis en nog allerlei ingrediënten. In dit recept maken we een gegrilde wrap zoals een sandwich, met een andere manier van ‘oprollen’.

De snelle en gemakkelijke wrap zorgt ervoor dat je bij elke hap alle ingrediënten proeft. Deze ‘foodhack’ komt van TikTok en is een ware hype geworden. De truc is in feite het halverwege snijden van een platte tortilla-wrap, de ingrediënten op elk kwart toevoegen, dan kwart voor kwart opvouwen en roosteren tot je de perfecte geroosterde tosti wrap hebt.

Deze lekkere tosti wrap zet je in 5 minuten op tafel, een leuk idee voor een snelle lunch.

Ingrediënten
• 1 grote volkoren wrap
• 1 grote tomaat
• rucola of een slamix
• magere kipfilet
• magere kruidenkaas
• kruiden naar eigen smaak

Bereidingswijze
1. Was de groenten en snijd de tomaat in dunne plakjes.
2. Snijd de wrap in en beleg elke kwart met een ander ingrediënt. Vouw de wrap steeds een kwartslag op in de juiste volgorde.
3. Grill de wrap tot deze krokant is.

Tip: Heb je groenten over? Gebruik deze dan als bijgerecht.

Tosti wrap (Tiktok wrap) maken stap voor stap
Tosti wrap (Tiktok wrap) maken stap voor stap

Tosti wrap variaties

Je kunt fantastische combinaties bedenken voor de tosti wrap, zoals kaas, spinazie, tomaat en hummus. In plaats van kaas zijn mozzarella, gehakt, tonijn, tofu stukjes, bacon en ham ook erg geschikt. Als groente variatie kun je denken aan ui, paprika, witte kool, radijs, maïs en geraspte wortel. Vind je hummus niet zo lekker? Denk dan eens aan zuivelspread, groentespread, bruschetta , geprakte avocado of pesto. Varieer er lekker op los!

Wil jij ook weten of Zlim jou kan helpen bij het afvallen en ontwikkelen van een gezond eetpatroon? Neem contact op en maak een afspraak een van onze begeleiders. Ze stellen met plezier een programma voor je samen zodat je het leven vol energie en vertrouwen tegemoet kunt gaan.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?