Voedingsschema afvallen vrouw

Voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen

Ben jij een vrouw die ontzettend graag wil afvallen? Maar weet je niet goed wat je allemaal wel en niet kan eten? Dan kunnen wij jou helpen met een verantwoord voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen. We gaan samen op zoek naar de perfecte balans tussen gezond en genieten. Hieronder vertellen wij jou alles wat je moet weten over het ideale voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen. 

Waarom is het zo ontzettend lastig om af te vallen?

Je hebt ongetwijfeld al meerdere pogingen gedaan om af te vallen. Zo veel mogelijk sporten, voedingsschema’s volgen van andere vrouwen die willen afvallen en het hele internet afzoeken naar de beste tips om af te vallen. Afvallen klinkt voor veel vrouwen makkelijk, maar zo makkelijk is het in de meeste gevallen helaas niet. We weten allemaal dat een glas water veel beter voor je is dan een blikje cola en dat een appel veel gezonder is dan een chocoladereep. Maar waarom is het dan voor veel vrouwen toch zo ontzettend lastig om af te vallen? 

 

Dit heeft ermee te maken dat wij erg gewend zijn aan onze dagelijkse gewoontes. We werken niet met een bepaald voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen en we vinden het moeilijk om het roer om te gooien. In Nederland zijn we bijvoorbeeld gewend om te ontbijten en lunchen met brood, we eten aardappels bij het avondeten en we eten over het algemeen niet veel groenten en fruit. Het gaat hier dus om een heleboel koolhydraten die we niet nodig hebben in deze hoeveelheden.  

 

We zijn natuurlijk gewend aan een bepaald eetpatroon. Maar dit is niet de enige reden dat het ons niet lukt om af te vallen. Factoren als emotie en stress kunnen ook een grote rol spelen. Om af te vallen moet je voldoende bewegen en de juiste voeding binnenkrijgen. Daarom ontvangen vrouwen die willen afvallen een persoonlijk voedingsschema bij Zlim. Volledig samengesteld door onze gediplomeerde diëtisten en gewichtsconsulenten.  

De oplossing: een voedingsschema om als vrouw af te vallen

Voldoende bewegen is ontzettend belangrijk om af te vallen. Maar een goed voedingsschema volgen voor vrouwen die willen afvallen is ook van groot belang. Wanneer jij in je oude eetpatroon blijft hangen, zal het afvallen alsnog niet gaan lukken. Maar hoe ziet een goed voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen er eigenlijk uit? 

Beperk de koolhydraten

Koolhydraten zijn de brandstof voor jouw lichaam. Maar we kunnen koolhydraten onderverdelen in twee categorieën: snelle en langzame koolhydraten. Snelle koolhydraten bevatten geen voedingsstoffen. En laten wij vrouwen nou net dol zijn op deze snelle koolhydraten: chocola, koekjes, snoepjes of een lekker stuk gebak. De snelle koolhydraten kan je dus beter zo veel mogelijk laten staan. Je komt er namelijk niet alleen van aan in gewicht, ze laten ook de bloedsuikerspiegel snel stijgen en dalen.  

 

Langzame koolhydraten zorgen ervoor dat onze bloedsuikerspiegel minder snel stijgt en daalt. De producten waar langzame koolhydraten inzitten zijn vezelrijk waardoor we langer verzadigd zijn. Het afvallen gaat dan een stuk makkelijker. Dus wil jij een goed voedingsschema volgen om als vrouw af te vallen? Eet dan meer producten zoals zilvervliesrijst, volkoren pasta, haver, quinoa, groenten, fruit en peulvruchten.  

Eiwitrijke voedingsmiddelen zorgen voor een lang verzadigd gevoel

Eiwitrijke producten zijn ook onmisbaar in een voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen. Eiwitten geven namelijk een lang verzadigd gevoel. We kunnen eiwitbronnen, net als koolhydraten, in twee verschillende categorieën verdelen: dierlijke eiwitten en plantaardige eiwitten. Met dierlijke eiwitten bedoelen we vlees, vis en zuivelproducten. Voor jouw voedingsschema om als vrouw af te vallen is het ideaal als je de magere variant van deze dierlijke eiwitten gebruikt. Bij plantaardige eiwitten hebben we het over peulvruchten. Denk hierbij aan erwten, sojabonen, linzen en maïs. Er bestaan tegenwoordig ook zuivelproducten op plantaardige basis. Hierbij kun je denken aan plantaardige yoghurt of melk.  

Onverzadigde vetten

Je verwacht het wellicht niet direct, maar wanneer je vet wil verliezen moet je ook vetten binnenkrijgen. In een goed voedingsschema om als vrouw af te vallen staat dus ook het advies om onverzadigde vetten te eten. Onverzadigde vetzuren zijn essentieel voor ons lichaam. Een kleine hoeveelheid per dag is al voldoende om aan die vetbehoefte te voldoen. Je kan onverzadigde vetten vinden in noten, avocado, notenolie en zaden. Dit zijn dan ook producten die goed binnen het voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen passen. 

 

Wil jij een persoonlijk voedingsschema ontvangen voor vrouwen die willen afvallen? Neem dan gerust contact met ons op!  

Meer dan alleen een voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen

Uiteraard is een goed voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen niet voldoende. Het gaat om het totale pakket van de juiste voeding en voldoende beweging. Bij Zlim kun je rekenen op dit totaalpakket. Wij weten als geen ander hoe lastig het is om je motivatie vast te houden en écht af te vallen. Daarom gaan wij jou helpen je doelen te bereiken middels de bewezen Zlim methode. Maar wat houdt de Zlim methode precies in? Dat leggen we graag aan je uit.  

De Zlim methode

Een persoonlijk voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen is natuurlijk onmisbaar bij het afvalproces. Maar er komt veel meer kijken bij het afvallen. Daarom zetten wij de Zlim methode in om jouw doelen eindelijk te gaan realiseren. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar en daar zijn wij super trots op. Bij Zlim is iedere vrouw uniek en volgt daarom ook een individueel programma, aangepast aan je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Je bereikt meer dan een slanker lichaam, je voelt je namelijk weer zelfverzekerd en gelukkig. Bij de Zlim methode draait het om meer dan alleen een verantwoord voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen. 

 

Je ontvangt een uitgekiend bewegingsprogramma dat speciaal voor jou wordt samengesteld op basis van een figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en de algemene gezondheid. Dit in combinatie met een persoonlijk voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen, zorgt ervoor dat jij de kilo’s ziet verdwijnen en een gezondere levensstijl ontwikkelt. 

 

Het bewegen bij Zlim werkt niet hetzelfde als in een normale vrouwen sportschool. Bij ons krijg je de kans doelgericht te bewegen in warmtecabines. Het is in zo’n cabine een aangename temperatuur van 36°C. Dit bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en het voorkomt spierpijn. De warmte zorgt ervoor dat de tijd waarin jij bezig bent aanzienlijk korter wordt. Onder deskundige begeleiding doorloop je alle oefeningen die op jou zijn afgestemd.  

 

Je sluit je sessie af met het meest ontspannende gedeelte van de Zlim methode: de ozontherapie. Gedurende een kwartier onderga je een huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Dit zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. Het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen.  

 

Persoonlijk en verantwoord voedingsschema ontvangen om als vrouw écht af te vallen?

Een verantwoord voedingsschema is de basis wanneer je als vrouw wil afvallen. Een gezond en lekker eetpatroon ontwikkelen is namelijk ontzettend belangrijk. Maar dat wist je waarschijnlijk al wel. Het is alleen soms lastig om de juiste keuzes te maken. Want wat is nou precies een verantwoord voedingspatroon? Waar doe je jezelf goed aan? Dat is waar Zlim jou bij kan helpen. Je ontvangt een persoonlijk en verantwoord voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen. Deze wordt samengesteld door gediplomeerde diëtisten en gewichtsconsulenten. 

 

Wil jij een persoonlijk en verantwoord voedingsadvies ontvangen voor vrouwen die willen afvallen? Of wil jij meer weten over de gehele Zlim methode? Kom dan langs voor een kennismakingsgesprek bij Zlim. We leggen je de gehele Zlim methode van A tot Z uit. Zo weet je wat jou te wachten staat en wat je van ons kan verwachten. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op!  

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?