Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Volkoren noodles met bataat

4p
20 min

Ingrediënten:
250g volkoren noodles

400g zoete aardappelblokjes

400g bimi

300g kipstukjes

1 el soja

2 el ketjap

3 teentjes knoflook

1 ui

2 el tijm

Bereidingswijze
Gaar de noodles volgens de instructies op de verpakking. Hak de ui en knoflook fijn, fruit in 2el zonnebloemolie. Voeg de zoete aardappel toe en zet een deksel op de pan.  Verwarm 2el zonnebloemolie in een andere pan en bak hierin de kip gaar op laag vuur. Snijd de bimi door de helft en bak deze mee met de zoete aardappel. Maak op smaak met tijm en een snuf peper. Giet de noodles af en voeg alles samen wanneer de groenten gaar zijn. Voeg de ketjap en soja toe, meng goed door elkaar.

4p 20 min Ingrediënten: 250g volkoren noodles 400g zoete aardappelblokjes 400g bimi 300g kipstukjes 1…

Lees meer >

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >