Na haar studie Voeding en Diëtetiek ging de 23-jarige Ingeborg Reitsema gelijk aan de slag in een spiksplinternieuwe vestiging van Zlim; Zlim Velp. Deze vestiging opende in maart van dit jaar haar deuren. Om ze weer net zo snel te sluiten, als gevolg van de maatregelen rondom Corona. Ingeborg: “We waren juist zo lekker bezig om een prettige en vertrouwde omgeving te creëren voor onze klanten, toen we na twee weken alweer moesten sluiten. Gelukkig zijn we inmiddels weer een aan de slag. We ontvangen onze klanten met open armen, uiteraard wel op gepaste afstand!”

Toetjes zijn mijn guilty pleasure

Ingeborg woont in Arnhem en gaat graag uit eten. “Gelukkig ga ik niet zo vaak, want ik heb een zwak voor toetjes. Dat is echt mijn guilty pleasure, vooral spekkoek vind ik heerlijk. Ik zorg dan ook altijd dat ik ruimte overhoud voor een lekker nagerecht.”

Achter de schermen: Ingeborg van Zlim Velp

Blije gezichten van klanten

De afwisseling in het werk vindt ze een van de leukste dingen. En de blije gezichten van de klanten, die met een voldaan gevoel weer naar huis gaan. Vooral na dat heerlijke momentje van ontspanning in de ozoncabine, ná de training. “Daar kijken de meeste vrouwen echt naar uit.”, zegt Ingeborg. Behalve de afwisseling vindt Ingeborg het ook leuk om de resultaten van de dames te zien. “Niet het cijfertje op de weegschaal, maar de persoonlijke ontwikkeling die ze doormaken. Dát geeft me energie. Dat je ze ziet stralen en ziet dat ze goed in balans zijn, daar doe ik het voor!”

Elk verhaal telt bij Zlim

Zlim biedt naast persoonlijke begeleiding bij het trainen, ook passend voedingsadvies. Maar de kracht van Zlim is volgens Ingeborg dat elk verhaal telt. “Er wordt goed naar je geluisterd. Bij ons kun je jouw verhaal kwijt. De leuke verhalen, maar ook de tegenslagen willen we horen. Je bouwt een vertrouwensband op met je klanten. Ik nodig je dan ook van harte uit om eens binnen te lopen en de sfeer te proeven. Bij ons voel je je thuis!”

Wil je ook weten wat Zlim voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Zlim vestiging en maak vrijblijvend een afspraak.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?