Afslankprogramma

Afslankprogramma met Zlim

Wil jij écht blijvend afvallen? Dan is het tijd om gedag te zeggen tegen (crash)diëten en de daaropvolgende jojo-effecten. Het afslankprogramma van Zlim gaat jou helpen om gewicht te verliezen en het resultaat echt vast te houden. Samen gaan we op zoek naar de perfecte balans tussen gezond en genieten. Op die manier kun je het goed volhouden. Hoe ziet ons afslankprogramma eruit? En hoe gaat dit jou helpen blijvend af te vallen? Wij vertellen je er graag alles over. 

Individueel afslankprogramma afgestemd op jouw lichaam 

We noemen ons afslankprogramma ook wel de Zlim methode. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar. Bij Zlim is iedere vrouw uniek. Daarom volg je een individueel afslankprogramma dat volledig is afgestemd op jouw leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten.  

Met de Zlim methode bereik je meer dan een slanker lichaam. Door te zlimmen ben je fitter en gezonder, maar je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig. We leggen graag aan je uit hoe jouw afslankprogramma eruit zal komen te zien.  

Gezonde voeding is de basis 

In jouw afslankprogramma is gezonde voeding uiteraard enorm belangrijk. Een gezond en lekker eetpatroon gaat prima samen. Je moet enkel weten wat, hoeveel en wanneer je kan eten. Wij hebben diëtisten en voedingsdeskundigen in huis die jou begeleiden om op de juiste manier te eten.  

Aan de hand van jouw lichaam en individuele behoeften wordt een voedingsschema gemaakt. Jouw voedingsschema past dus altijd bij je levensstijl, waardoor deze makkelijker vol te houden is. Bij Zlim doen we niet aan maaltijdvervangers, pillen of shakes. Dit levert enkel een tijdelijk resultaat op. 

Bewegen in warmtecabines 

Naast gezonde voeding is voldoende beweging ook erg belangrijk. Daarom kun je bij ons afslankprogramma bewegen in warmtecabines. In de warmtecabine is het een aangename temperatuur van 36 graden. Bewegen in een warmtecabine bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en het voorkomt spierpijn. Ideaal!  

Onder deskundige begeleiding voer je oefeningen uit die op jouw lichaam zijn afgestemd. De warmte in de cabine zorgt ervoor dat de tijd waarin jij bezig bent aanzienlijk korter wordt. Dit afslankprogramma is ook geschikt voor vrouwen met gewrichtsklachten, artrose, reuma, artritis en fibromyalgie. Dat komt omdat je de bewegingen vanuit een liggende positie uitvoert. Je rug en gewrichten worden hierdoor volledig ontlast.  

Afslankprogramma met ozontherapie als afsluiting 

Iedere keer als je bij Zlim komt bewegen in de warmtecabine is het mogelijk om af te sluiten met een ozonbehandeling. Dit is het meest ontspannende onderdeel van het afslankprogramma. Gedurende een kwartier onderga je een huidbehandeling in onze ozoncabine. Deze cabine wordt voorzien van ozonzuurstof. Ozontherapie biedt verschillende voordelen: 

  • De poriën van je huid worden geopend 
  • Het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen 
  • Huidcellen worden sneller vernieuwd 
  • Je sluit het bewegen bij Zlim op een ontspannende manier af 

Kennismaken met een van onze specialisten? 

Heb jij interesse gekregen in ons afslankprogramma? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Je wordt tijdens deze kennismaking uitgebreid geïnformeerd over ons afslankprogramma. Hierdoor weet je precies hoe het werkt, wat je kunt verwachten en hoe we samen jouw doelen gaan bereiken.  

Heb jij nog vragen over het afslankprogramma? Of wil je graag kennismaken met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op en kom eens langs voor een kennismakingsgesprek!  

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?