We horen dagelijks hoe belangrijk beweging voor ons is. Niet alleen biedt het lichamelijk voordelen, ook geestelijk knap je er van op. Je hoofd leegmaken, zogezegd. Voor vele noodzakelijk om scherp te blijven, zeker in deze drukke maatschappij. Maar juist omdat onze agenda al zo gevuld is, lijkt het er altijd op alsof er geen tijd is om te sporten. En, eerlijk is eerlijk, even niets doen is ook wel eens lekker. Hoe doe je dat nou bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer? We hebben de tips voor je!

In je agenda zetten en tijd maken

Fariba van Moorsel is 44 jaar en runt samen met haar man een juwelierszaak. Ook is ze moeder van 3 kinderen. En alsof het allemaal nog niet genoeg is, brengt ze ook nog haar eigen magazine uit. Ondernemen to the max, dus eigenlijk. “Met het drukke leven wat ik heb is het heel belangrijk om ook aan je gezondheid te blijven denken. Dus, goed eten maar ook bewegen. Ik vind ik het heel fijn dat Zlim werkt op afspraak. Dan plan je het in je agenda en maak je er ook echt tijd voor. Het wordt op die manier gewoon onderdeel van je dag en komt niet meer aan op de verloren lege uurtjes.”

De Zlim methode

Zlim staat al meer dan 30 jaar voor een gezonde levensstijl. Het programma, wat bestaat uit de combinatie tussen lekker bewegen en lekker eten, wordt speciaal voor jou gemaakt en aangepast aan je leeftijd, conditie en eventuele klachten of wensen. Op basis hiervan wordt er een programma voor je samengesteld, wat je gedurende 30 minuten volgt in een heerlijke warmtecabine. Een extra voordeel, want de warmte bevordert de doorbloeding van de huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Je komt op afspraak, dus de medewerkers zijn er écht voor jou. En als de ene week een dinsdag beter uitkomt en de andere week de woensdag dan is dat geen probleem.

Voor jou op maat gemaakt programma

De persoonlijke aandacht die er altijd is, vindt Fariba ook een pluspunt. “Elke keer als ik kom is er ook altijd tijd voor een praatje. Hoe gaat het, lukt het om het voedingsadvies te volgen of is er verbetering nodig. Ook gaan we altijd wegen en meten. Je weet dan gelijk wat je resultaat is, dat motiveert extra. Het programma wat ik volg is écht speciaal voor mij gemaakt. Dat vind ik de kracht van Zlim.”

De balans van zakenvrouw Fariba van Moorsel

Voedingsadvies dat past bij jouw situatie

Naast het persoonlijke beweegprogramma krijg je ook voedingsadvies van gediplomeerde diëtisten. En je zult zien dat gezond en lekker eten prima samengaat. Fariba: “Ook het voedingsadvies past heel goed bij me. Je eet normaal, volgt geen crash dieet en hoeft geen shakes of supplementen te gebruiken. Gewoon eten, maar dan aangepast aan hoeveelheid of ingrediënten.” En lachend vult ze aan: “In het weekend mag ik ook nog een wijntje of iets lekkers, daar hou ik van!”

Door de combinatie van bewegen en eten krijg je bijna vanzelf een slanker lichaam. Je gaat je fitter en gezonder voelen en dat straal je ook uit.

Beweging heb je nodig

Dat beweging belangrijk voor je is heeft ook Fariba tijdens de gedwongen sluiting ervaren. “Het moest, maar ik vond het echt vreselijk. Je hebt gewoon beweging nodig, voor je mentale conditie. En bij Zlim kan dat heel fijn. Het is echt de tijd voor jezelf die je nodig hebt.”

Wil jij ook balans in je leven tussen gezond en genieten? Kijk wat Zlim voor jou kan betekenen en neem contact op met de dichtstbijzijnde vestigingen voor een vrijblijvende afspraak.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?