Karin voelde zich meteen op haar gemak tijdens het eerste kennismakingsgesprek bij Zlim. Ze is maar wat blij dat ze de stap heeft gezet om te gaan werken aan een gezondere leefstijl. “In mei, na onze vakantie in Schotland, ben ik begonnen bij Zlim. Direct vanaf het begin voelde de sfeer heel fijn en vertrouwd. De Zlim medewerkers hebben mij direct op weg geholpen met een sport programma op maat, voedingsadviezen en wekelijkse motiverende woorden.”

Voedingsadvies en persoonlijk plan

De diëtisten en voedingsdeskundigen bij Zlim begeleiden je om op de juiste manier te eten. Je eetpatroon wordt aangepast aan jouw individuele behoeften en is samengesteld volgens jouw levensstijl. Dit betekent dat je op je eigen manier kunt afslanken en een persoonlijk plan volgt waarmee je gezonder wordt. En ondertussen ook nog eens lekker eet!

“Nu ruim 10 weken later, bijna 10 kilo lichter en 63 cm minder, ben ik zó blij de stap te hebben gezet. Met een vervolg kuur ga ik nu mijn doel behouden en misschien nog een paar kilo afvallen. Het is zeker een aanrader. Het zijn niet alleen de kilo’s, maar ook zeker de centimeters die het resultaat geven. Ik ben super blij en trots op het resultaat!”

Ook benieuwd naar wat Zlim voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor een afspraak.

Karin & Zlim - klantervaring

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?