Het is alweer negen jaar geleden dat Mariska is begonnen met Zlim. Niet omdat ze te zwaar was, maar ze wilde graag wat strakker in haar vel zitten. Na haar intakegesprek begon ze met Zlimmen. Al snel zag ze zichzelf slanker worden en na haar kuur besloot te blijven voor een wekelijkse training.

Zlim is geen dieet

“De persoonlijke en oprecht geïnteresseerde begeleiding heeft me doen besluiten om te blijven en resulteert dat ik nog wekelijks sport bij Zlim. Ik kan het iedereen aanbevelen. Het belangrijkste van alles is dat Zlim geen dieet is. Het is een leefstijl; de combinatie van sporten, letten op je voeding en genieten van het leven. Je blijft niet vanzelf slank, er is geen wondermiddel. Je moet er wel iets voor doen. Blijf eerlijk naar jezelf en wees lief voor je lijf! Dat is volgens mij het beste advies.”

Wil jij ook weten of Zlim jou kan helpen bij het afslanken? Neem contact op met Zlim en maak een afspraak een van onze vestigingen. Ze stellen met plezier een programma voor je samen zodat je kunt werken aan een gezonde leefstijl.

 

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?