Plaatselijk afslanken

Plaatselijk afslanken

We hebben allemaal wel last van lichaamsdelen waar het vet altijd naartoe gaat. Denk aan je heupen, billen of de buik. Plaatselijk afslanken is helaas geen gemakkelijke klus. Lichaamsvet doet namelijk bijna nooit wat wij graag zouden willen. Tijdens het diëten verlies je wel vet, maar nooit op die ene plek. Daarnaast kan het vet zich ook nog eens gaan verplaatsen naar deze probleemgebieden. Dit is de reden dat plaatselijk afslanken vaak onmogelijk lijkt. Toch kun je met Zlim het plaatselijk afslanken stimuleren. Daar vertellen we je graag meer over.  

Kan je eigenlijk wel plaatselijk afslanken?

Bij de een komen de extra kilo’s eraan bij de billen en bij de ander bij de buik. Daarom willen veel vrouwen plaatselijk afslanken om zo de probleemgebieden van hun lichaam aan te pakken. Helaas is dit niet mogelijk. Je kunt niet enkel je buik aanpakken zonder dat de rest van jouw lichaam verandert. Sterker nog, de plek waarop jij het snelste vet krijgt, is ook de plek waar dit het er het lastigste weer afgaat. Echter is er wel een handige oplossing.  

Je kan namelijk wel plaatselijk afslanken stimuleren. Zlim kan jou daarbij helpen. Wij helpen jou niet alleen met plaatselijk afslanken, ook je gezondheid en zelfvertrouwen gaan er ook weer op vooruit. Bij Zlim is iedere vrouw uniek. Je volgt dan ook een individueel programma dat volledig is afgestemd op jouw leeftijd, conditie, doelen en fysieke tekorten en klachten.  

Om het plaatselijk afslanken te stimuleren is het mogelijk om bij ons te bewegen in een warmtecabine. In deze warmtecabine is het een aangename temperatuur van 36°C. Door hier oefeningen uit te voeren die gericht zijn op de plaatsen waar jij je figuur wil verbeteren, wordt het plaatselijk afslanken gestimuleerd. Door dit twee keer per week een half uur lang te doen, zul je al snel resultaten zien.  

Gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning

Wil jij plaatselijk afslanken? Dan is het noodzakelijk om 3 dingen aan te pakken in jouw huidige levensstijl. Gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning vormen de basis voor het plaatselijk afslanken. Om te beginnen is het essentieel om je eetschema aan te pakken. Laat koolhydraten wat vaker staan en kies meer voor eiwitrijke en vezelrijke maaltijden. Zlim kan jou hier ook bij helpen. Samen vinden we dé perfecte balans tussen gezond en genieten.  

Om de probleemgebieden écht aan te pakken en plaatselijk af te slanken is het belangrijk om gezonde voeding te combineren met voldoende beweging. Door meer te bewegen verlies je niet alleen kilo’s, je lichaam wordt ook weer strakker en je spiermassa wordt behouden.  

Ten slotte is ontspanning van groot belang wanneer je plaatselijk wil afslanken. Stressvolle situaties kunnen namelijk je hormonen uit balans brengen. Dit kan eetbuien veroorzaken waardoor plaatselijk afslanken een stuk lastiger wordt. Zorg dus voor voldoende ontspanning tijdens je afslankproces. Bij Zlim kan je ook terecht voor ozontherapie 

Gedurende een kwartier onderga je een huidbehandeling in een ozoncabine. Dit zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend en het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Ozontherapie zorgt ervoor dat je huidcellen sneller vernieuwd worden. Daarnaast sluit je het bewegen bij Zlim op een ontspannende manier af. 

Plaatselijk afslanken simuleren doe je zo

Iedere vrouw heeft wel bepaalde plekken op haar lichaam waar ze graag zou willen afslanken. Daarom nemen we een aantal dingen met je door die je kan uitvoeren om het plaatselijk afslanken te stimuleren.  

Buik

De buik is één van de meest voorkomende plekken waar een vrouw graag zou willen afslanken. Hiervoor is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor zal je al snel merken dat het buikvet minder wordt. Daarnaast zijn de juiste buikspieroefeningen essentieel om het plaatselijk afslanken te stimuleren. Zlim stemt deze oefeningen af op jouw leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten.  

Heupen

We kennen allemaal de zogenoemde ‘zwembandjes’ wel. En iedereen wil hier dan ook zo snel mogelijk vanaf. Helaas zijn de heupen één van de lastigste onderdelen om vet te verliezen. Wil jij hier plaatselijk afslanken? Dan is het aan te raden om suikers, ongezonde vetten en koolhydraten zo veel mogelijk te laten staan. Wandelen, dansen en oefeningen voor je zijbuikspieren kunnen het plaatselijk afslanken bij de heupen stimuleren.  

Benen

Pas jij niet meer in je favoriete spijkerbroek omdat je meer vetmassa rond je onder- en bovenbenen hebt gekregen? Dan wil je waarschijnlijk plaatselijk afslanken bij je benen. Om dit te stimuleren kun je op lage intensiteit cardio-oefeningen doen. Hardlopen kan hier ook enorm bij helpen. Zorg er dan wel voor dat je voornamelijk op een vlakke ondergrond loopt en niet over hellingen heen hoeft.  

Billen

Veel vrouwen komen aan bij hun billen. Dat is over het algemeen niet zo erg, maar dan wil je wel dat deze stevig en mooi gevormd zijn. Helaas is dat vaak niet het geval. Vaak zit er overtollig vet op de billen waardoor het er niet getraind en strak uitziet. Plaatselijk afslanken begint bij het volgen van een gezonder voedingsschema. Daarnaast werkt een combinatie van cardio- en krachtoefeningen stimulerend bij de vetvermindering van je billen. De cardio oefeningen vermageren je billen en de krachtoefeningen maken deze strakker en steviger.  

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Plaatselijk afslanken met Zlim

Of het nu gaat om je heupen, billen, benen, buik, armen of andere lichaamsdelen, wanneer je plaatselijk wil afslanken ben je bij Zlim aan het juiste adres. Samen werken we aan een slanker, fitter en gezonder lichaam. Jouw voedingsschema en oefeningen worden volledig afgestemd op jouw leeftijd, conditie, doelen en fysieke tekorten of klachten. Op die manier stimuleren we het plaatselijk afslanken op jouw gewenste plekken.  

 

Heb jij nog vragen over plaatselijk afslanken of wil je direct kennismaken met een van onze specialisten? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek 

 

 

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?