Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Zijn aardappels dikmakers??

aardappel

Wanneer we aan aardappelen denken gaat er bij veel mensen meteen een rood lichtje branden. “Een aardappel is toch een dikmaker?”. Is dat wel zo?
Aardappelen bevatten geen grammetje vet! Ze zijn een bron van zetmeel, kalium en vitamine C. Naast de nodige brandstof voor ons lichaam te zijn regelt het ook onze vochtbalans, zorgt het ervoor dat prikkels door onze zenuwen doorgegeven worden, draagt het bij aan ons immuunsysteem (en helpt ons dus ziektes te bestrijden), helpt het in de aanmaak van onze hormonen en bevorderd het de opname van ijzer.
Al deze positieve dingen opgesomd, hoe komt het dan dat de aardappel bij sommige in slecht daglicht staat?
Zoals eerder gezegd bevat de aardappel geen vet en is het vooral een bron van zetmeel. Veel mensen denken dat zetmeel, dus ook de aardappel, dik maakt. 1 gram zetmeel levert 4 calorieën, terwijl 1 gram vet 9 calorieën oplevert. Deze opmerking is dus niet terecht!
200 gram aardappelen leveren 160 calorieën, dezelfde portie rijst, deegwaren of quinoa brengt ongeveer 300 calorieën met zich mee. Een portie friet van 200 gram levert vier maal zoveel calorieën als dezelfde portie gekookte aardappelen, de bereidingswijze en variatie erin is dus zeker iets waar we bewust bij moeten stilstaan.
Kortom, zet de aardappel eens wat vaker op het menu! Op een spiesje met groenten, in de schil of gewoon lekker gekookt met wat kruiden!

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >