Jolanda Bestebreur (32) woont in Zuid-Beijerland en startte in 2008 met bewegen bij Zlim, samen met haar moeder. Het beviel zo goed, dat ze in 2011 ook bij Zlim is gaan werken. Inmiddels is ze 9 jaar in dienst en sinds 2018 is ze, samen met collega Natalie, eigenaresse van de vestiging Oud- Beijerland.

Begeleiden met afvallen

“Het leukste is het contact met de mensen”, vindt Jolanda. Dat horen we vaker. “Je hebt echt veel persoonlijk contact. De dames komen natuurlijk om te bewegen en af te vallen, maar hebben vaak ook behoefte aan een beetje persoonlijke aandacht. Je leert ze echt kennen, zeker omdat de meeste vaak jaren blijven.”

Naast de dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer verzorgt Jolanda het voedingsadvies. “Ik begeleid alle klanten bij het afvallen en breng veranderingen aan in het eetpatroon.” Zelf houdt ze ook van lekker eten; ze kookt met plezier en in haar vrije tijd gaat ze graag uit eten met vrienden en familie. Net als veel andere vrouwen is ze dól op chocolade.

Persoonlijke aandacht voor de klant

Als je Jolanda vraagt naar de kracht van Zlim is ze heel duidelijk: “Dat is voor het grootste gedeelte de persoonlijke aandacht die we de klant kunnen geven. Zlim is een heel eerlijke manier van afvallen. Geen toeters en bellen, maar gewoon bewegen en gezond eten. De afspraken die je maakt vormen een goede stok achter de deur. Net als het wegen en het meten, voorafgaand aan het bewegen.”

Omdat Jolanda zelf ook bij Zlim klant is geweest, weet ze dat het werkt. Ze heeft ervaring. Door gezonde voeding en bewegen, het vinden van de balans weten klanten hun resultaat ook te behouden. “Dat is natuurlijk de mooiste ervaring.”

Jolanda Bestebreur - Zlim Oud-Beijerland

Bijzondere ervaringen met Zlim klanten

Jolanda kent inmiddels aardig wat bijzondere klanten met evenzoveel bijzondere verhalen. Klanten die meer dan 60 kilo afvielen bijvoorbeeld. Een hele prestatie. Of dames met een fysieke beperking, die heel hard vooruit gaan omdat ze bij Zlim wél kunnen bewegen. “Er zijn zelfs klanten die hier al waren voordat ik zelfs begon, die houden het al zo lang vol en zijn zo trouw!”

Nieuwe klanten hebben nog wel eens moeite de drempel over te stappen. “Toch eens doen”, zegt Jolanda. “Iedereen komt hier met een eigen ‘probleem’ of lichamelijke beperking en niemand is vreemd. We helpen je graag, of je nou een sportliefhebber bent of juist totaal niet.”

De ozoncabine is echt een toetje

“Wat ook altijd leuk is om te horen, is hoe blij onze klanten worden van het relaxen in de ozoncabine, na het bewegen.” Logisch, want behalve dat het heel goed is voor je huid werkt het ook uitermate ontspannend. “Onze klanten noemen het altijd het toetje na het bewegen.”

Wil je ook eens zo’n toetje ervaren? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging  en maar een vrijblijvende afspraak.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?