De negenenveertig jarige Kathleen Roekaers doet nog altijd zelf graag mee met de oefeningen die ze haar cliënten adviseert. “Behalve het voorbeeld dat ik daarmee geef,  is het ook nog eens bevorderlijk voor mijn eigen gezondheid. Een win-win situatie dus!”

Naast haar werk bij Zlim is ze ook nog moeder van een zoon en een dochter. Zoon Arne is veertien jaar, en dochter Famke is twaalf. Oorspronkelijk komt ze uit het Belgisch Limburgse Houthalen. In haar vrije tijd gaat ze het liefst op zoek naar nieuwigheden in de kunst en cultuur. Maar ook nieuwe ontdekkingen op het gebied van voeding houdt ze graag bij. Muziek luisteren is een andere liefhebberij van haar. Al houdt ze het niet alleen bij luisteren. Lachend: “Dansen in mijn woonkamer is echt mijn guilty pleasure.”

Werkzaamheden

Kathleen zag in 1997 een dringende oproep voor studiomedewerkers bij Zlim Wilrijk. Zelf studeerde ze op dat moment Kinesiste, een studie vergelijkbaar met het Nederlandse Fysiotherapie. “Ik ben daar meteen op in gegaan, die oproep bracht me de baan van mijn leven! Ik werk zo alles bij elkaar inmiddels al ongeveer 9 jaar bij Zlim.”

Zlim Wilrijk Kathleen - achter de schermen

Bij Zlim Wilrijk verzorgt Kathleen de intake gesprekken en begeleidt ze cliënten bij het uitoefenen van hun schema’s. Ook vraagt ze regelmatig hoe het met ze is gesteld en of ze ergens fysiek last van hebben. Kathleen: “Ik motiveer graag onze gasten tijden het proces. Door ze te leren kennen leer je over hun levenssituatie. Ik vind het een prachtige uitdaging om die levenssituatie te optimaliseren.”

Volgens Kathleen werkt de methode erg goed omdat het zo eerlijk is. “Zlim adviseert een gezonde levensstijl door beweging en voeding. De professionele en aangename begeleiding die mensen hierbij krijgen vind ik echt onze kracht.”

Mooiste ervaring bij Zlim

“Wat ik altijd erg bijzonder vind, is wanneer de echtgenoten van onze klanten ons bedanken. Zij zien hun vrouw zo mooi veranderen en zoveel beter in hun vel zitten. Nog mooier is het als klanten zelf aangeven zich beter te voelen en dat ook werkelijk uitstralen. Dáár doen we het natuurlijk allemaal voor!’

Ze herinnert zich een dame op leeftijd, die elke week weer even vrolijk en energiek haar oefeningen kwam doen. “Een waar voorbeeld. Daar kan ik alleen maar trots op zijn. Ook op klanten die zeer consequent onze methode nastreven ben ik trots, en dat zeg ik ze ook.”

Tegen nieuwe klanten zou ze willen zeggen dat Zlim graag helpt om beter in je vel te komen. Samen op zoek naar een betere levenskwaliteit, naar die balans tussen gezond en genieten. Wil je weten wat Zlim voor jou kan betekenen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?