Zeventien jaar geleden viel haar oog bij toeval op een advertentie van Zlim Amersfoort, in de krant. Op dat moment werkte Wendy van Loo in een kapperszaak, maar wilde graag iets anders. “Ik had geen idee wat werken bij Zlim precies inhield, maar ik heb nog geen dag spijt.”

Drankjes en kaasstengels

Ze houdt van wandelen langs het strand of door het bos met haar hond. Ook gaat ze graag leuke dingen doen met haar man en kinderen, of met vriendinnen. Je kunt haar wakker maken voor een lekker drankje en kaasstengels, dat is echt haar guilty pleasure. Wendy (39) werkt met heel veel plezier bij Zlim in Amersfoort. “Ik doe van alles, de begeleiding, de intake, voedings gesprekken, maar ook administratieve taken. De combinatie van al die taken, maakt het precies het allerleukste werk!”

Wendy - Zlim Amersfoort

Je leert elkaar goed kennen

“Het contact wat je met de klanten hebt is ook bijzonder. Vanaf dag één werk je samen aan een doel, je steunt en motiveert op moeilijke momenten zodat ze weer volop voor hun doel gaan. Het gaat veel verder dan alleen bewegen en voeding, je bouwt echt een persoonlijke band op.”, vertelt Wendy enthousiast. En dat werkt twee kanten op, niet alleen leef je mee met de dames die je begeleidt, je deelt ook veel van jezelf. “Er zijn inmiddels heel wat klanten die ook mij goed kennen. Een huwelijk, kinderen die geboren worden, maar ook de vierdaagse met collega’s Gea en Zwanetta, dat deel je ook met klanten.”

De kracht van Zlim

De kracht van Zlim schuilt volgens haar in de combinatie van bewegen en gezond eten. “We zijn de vriendelijke stok achter de deur die onze klanten houvast biedt. We leren ze dat het rustig aan mag, het hoeft niet snel, en we leren dat er ook momenten van gunnen mogen zijn. Af en toe iets lekkers mag, en moet! Dan hou je het het langste vol.”

Soms zijn er dames die echt met de handen in het haar zitten, die al van alles geprobeerd hebben en er eigenlijk niet meer in geloven. “Dat je die dan iets kunt bieden wat wél werkt, en dat ze dan met een super goed resultaat de deur uitgaan, dat is altijd een hele gave ervaring.”

Voor iedereen

Bij Zlim vind je altijd een luisterend oor, er heerst een goede sfeer en persoonlijk contact. Zo combineer je sport en ontspanning, en dat motiveert enorm. “De drempel is laag, je mag zijn wie je bent. Sportief of juist niet, of je nou wel of niet wilt afvallen of je spieren wilt versterken, Zlim is er echt voor iedereen!”

Ben je benieuwd naar wat jij kunt bereiken samen met Zlim? Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde vestiging voor een kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?