In haar vrije tijd leest ze graag, en nu ze wat extra tijd heeft maakt ze ook graag een puzzel. Daarnaast blijft de 52-jarige Zwanetta Haveman lekker actief met hardlopen en wandelen. Ze is samen met Gea eigenaar van de Zlim vestiging in Huizen.

Afwisseling

Zestien jaar geleden kwam Zwanetta via een kennis in aanraking met Zlim. “Hij wilde een studio beginnen en ik ben bij hem gaan werken. Uiteindelijk heb ik die studio overgenomen, samen met Gea. Ik hou enorm van de afwisseling die mijn werk biedt. Ik ben in beweging op de vloer, maar doe ook de administratie, heb contact met de klanten en dat zijn ook nog eens allemaal verschillende mensen, van jong tot oud.”

Een krachtige combinatie

Zwanetta weet inmiddels dat de methode werkt. “Het is een heel krachtige combinatie: gezonde voeding, lekker bewegen en huidverzorging. Een compleet pakket, op maat gemaakt en met persoonlijke begeleiding. We zetten echt sfeer neer; gezelligheid en persoonlijke zijn minstens zo belangrijk als bewegen. En omdat het op afspraak is, bieden we ook de soms nodige stok achter de deur.”

Gebroken been

In haar carrière heeft ze natuurlijk al diverse bijzonderheden voorbij zien komen. Eén is ze nooit meer vergeten. “Een cliënt had een gebroken been en wilde dolgraag de cabine in. Dat was natuurlijk niet zo’n goed idee, maar het zegt wel iets over het enthousiasme. We hebben natuurlijk vooral ingezet op de ondersteuning bij voeding en hebben weegmomenten ingepland. Pas toen het been genezen was, zijn we weer gaan bewegen in de cabine.”

Volg je gevoel

Een mooi voorbeeld van hoe enthousiast mensen zijn over de Zlim methode. Maar het laat tegelijkertijd ook zien dat het vooral op je eigen tempo gaat. “Soms gaat afvallen minder snel dan je zou willen. Maar staar je niet blind op die weegschaal, volg je gevoel. Er zijn nou eenmaal goede en minder goede dagen, dat is niet erg. Feestjes zijn om gevierd te worden. Het gaat erom dat je de juiste keuze maakt. En bovendien is afvallen niet alleen kilo’s verliezen, maar ook centimeters. En die zie je!”

Ben jij ook op zoek naar een passende programma om op jouw eigen tempo kilo’s en centimeters te verliezen? Zlim biedt je een compleet programma, voor jou op maat gemaakt, met voedingsadvies en bewegen onder persoonlijke begeleiding. Neem contact op met de dichtstbijzijnde Zlim vestiging en maak vrijblijvend een afspraak.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?