Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Tips om dagelijks meer te bewegen

Tips om dagelijks meer te bewegen

Bewegen is veel meer dan alleen sporten. Bewegen is ook lekker actief bezig zijn; in huis, in de tuin, een wandeling maken of met de fiets de kinderen naar school brengen bijvoorbeeld.

Vooral mensen met een zittend beroep, komen nog al eens wat beweging te kort. Voor deze mensen is het zeker belangrijk om extra beweging te zoeken. Maar ook vele anderen zijn vaak minder actief dan ze denken. Vooral voor “drukke” mensen is het dan ook belangrijk, om bewegen zoveel mogelijk in het dagelijks leven in te passen. Het zijn de wellicht bekende adviezen: – Neem vaker de trap in plaats van de lift – Pak voor kleine afstanden de fiets in plaats van de auto – Doe kleine boodschapjes te voet – Plan eens wat vaker een actief uitje – Gebruik (een deel) van je lunchpauze voor een korte wandeling – Beperk interne mailtjes en ga zo mogelijk bij desbetreffende persoon langs – Blijf niet zoeken naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats maar zet je auto iets verder weg en loop een stukje – Stap een halte eerder uit de bus of de tram en loop het laatste stukje

Hier kwam je misschien zelf niet op J: – Ga op een andere verdieping naar het toilet – Spring als eerste op om voor je collega’s koffie te halen

Bovenstaande adviezen kosten weinig tijd maar leveren veel extra beweging op als je ze dagelijks toepast.

Maar wat zijn nou precies de voordelen van voldoende beweging? Behalve dat het natuurlijk goed is wanneer je gewicht wilt verliezen of niet wilt aankomen, is uit allerlei onderzoeken gebleken dat voldoende beweging vele gezondheidsvoordelen biedt:

Mensen met een actieve leefstijl hebben naar schatting:

 • 40 – 50% minder kans op dikke darmkanker
 • 20 – 40% minder kans op borstkanker (vrouwen)
 • Houdt het hart- en bloedvaten in conditie en verlaagt de bloeddruk. Hierdoor neemt dus ook de kans op hart- en vaatziekten of een beroerte af
 • Het verlaagd het cholesterolgehalte
 • Verbetert de spijsvertering; minder last van verstopping, makkelijker naar het toilet
 • Gaat botontkalking tegen
 • Heeft een gunstige invloed op diabetes (en kan diabetes type 2 helpen voorkomen)
 • Is het goed voor onze geestelijke gezondheid. Werkt bij niet te zware depressies even goed als een medicijn
 • Zorgt voor gezonde, sterke spieren en soepele gewrichten
 • Voel je je fitter, gezonder en energieker

Bewegen: hoe vaak en hoe lang?

Het beste kun je minimaal 30 minuten per dag bewegen. Dit mag ook best verdeeld worden; bijvoorbeeld 3 x 10 minuten per dag. Elke dag 30 minuten bewegen levert al gezondheidsvoordelen op en is beter dan 2 x in de week intensief sporten en de rest van de week niks doen.

Tip!

Schrijf je goede voornemens op je kalender, in je agenda, op een memoblaadje (in de buurt van je sleutels, in je broodtrommeltje enz.) of zet het in je telefoon. Het duurt namelijk een maand of 3 voordat je een nieuwe gewoonte hebt aangeleerd. Tot die tijd moet je jezelf er regelmatig aan herinneren.

bewegen

 

 

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >