Het was een heuse carrière switch, van werken in de makelaardij naar werken bij Zlim Oud-Beijerland. Maar het was wel precies wat de 41-jarige Heidi Bijl zocht. Van het wegen en meten tot het begeleiden bij de oefeningen, alles doet ze met veel plezier.

Genieten

Heidi woont met haar man en twee zoontjes in Numansdorp, waar ze graag tijd mee doorbrengt. Daarnaast houdt ze van gezelligheid; ze geniet van eten met vriendinnen of met haar zussen, een dagje naar de sauna, of, als het kan vakantie of een weekendje weg. Ook gaat ze graag wandelen of skaten. “En als je me echt heel blij wilt maken, dan doe je dat met melkchocolade zeezout caramel. Dát kan ik echt niet weerstaan!”

Elke dag anders

Na 16 jaar in de makelaardij gewerkt te hebben was ze toe aan verandering. “Ik wilde ook graag wat dichter bij huis werken. Al zoekende kwam ik een advertentie van Zlim tegen, eind 2019. De werkzaamheden spraken me enorm aan; ik wilde héél graag werken met mensen.” En dat bevalt haar nog altijd. “Er is geen dag hetzelfde. De sfeer is goed en door de persoonlijke begeleiding die je geeft, bouw je snel een band op met de klanten.”

Zlim Oud-Beijerland - Heidi

Optelsom van sterke punten

Dat is dan ook een van de sterke punten van Zlim, vindt Heidi. De kracht van Zlim volgens haar in een optelsom van sterke punten. De persoonlijke aandacht, de sfeer, het voedingsadvies, maar ook het sporten op afspraak. Dat geeft toch net die, inmiddels bekende, stok achter de deur. Ze geniet graag mee als er iemand haar doel behaald heeft. Maar waar ze nog meer van geniet is wanneer klanten haar vertellen zich zoveel beter, fitter en gezonder te voelen sinds ze bij Zlim komen.

“We hebben ook heel veel klanten met chronische aandoeningen. Reuma, COPD of fibromyalgie bijvoorbeeld. Als zij me vertellen dat ze zich veel beter voelen en dat ze zoveel baat hebben bij het sporten in de warmtecabines, dan word ik daar heel blij van! Ook de persoonlijke verhalen blijven je bij en maken dat je echt een band opbouwt. Dat vind ik zo fijn aan het werken met mensen.”

Heidi zou iedere vrouw aan willen om eens bij Zlim binnen te stappen. “Hoe jong of oud ook, Zlim is er voor iedereen. Je sportschema wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, naar wat je kunt en wat je wilt bereiken. Schroom dus niet en maak vrijblijvend een afspraak!”

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?