Zelf een afslankstudio beginnen. Dat leek de 26 jarige diëtiste Marie-Sophie de Haas wel wat. Ze opende haar Zlim vestiging in Kortrijk, in juni 2019. Behalve voedingsadvies doet ze er dus alles, met veel plezier. “De lach op het gezicht van onze klanten die gewicht verliezen is goud waard.”

Guilty pleasures

Marie-Sophie gaat in haar vrije tijd graag shoppen of leuke dingen doen met vriendinnen. Op vakantie gaan doet ze ook graag. Hierbovenop heeft ze nog andere guilty pleasures. “Ik ben een half Belgische, half Nederlandse. Typisch Nederlands, ik ben gek op dropjes en salmiak.” Daarnaast gaat ze graag kijken naar het veldrijden in de modder en mag je haar altijd wakker maken voor sushi.

Zlim Kortrijk - Marie-Sophie de Haas

Trots als een klant haar doel bereikt

Bij Zlim maakt ze de mensen graag blij met een mooi resultaat. “Als iemand haar doel bereikt heeft, ben ik zo ontzettend trots! Ik help iedereen graag verder naar een gezonde levensstijl. Door de persoonlijke gesprekken die je voert met de klanten, bouw je echt een band op. Dat vind ik het mooiste aan mijn werk.”

Marie-Sophie ziet ook de toegevoegde waarde van Zlim. “De kracht is absoluut de persoonlijke begeleiding. Elke klant wordt persoonlijk begeleid qua eetschema, oefeningen en dergelijke. Sommige mensen hebben rugklachten, waardoor sporten vaak moeilijk is. Bij Zlim houden we daar absoluut rekening mee, we hebben genoeg aangepaste oefeningen.”

Gezelligheid en plezier in de studio

Als echte Limburgse maakt Marie-Sophie het graag zo gezellig mogelijk. “Maar ook zorgen we ervoor dat het uitdagend blijft, door na elke tien keer andere oefeningen aan te bieden. Zo maken we het voor onze klanten nog leuker om in de cabines te blijven sporten. Zlim is ook veel persoonlijker dan een gewone sportschool. Ik ken al mijn klanten persoonlijk en vraag altijd hoe het met ze gaat. Dat maakt soms echt het verschil!”

Door die persoonlijke aanpak krijgt Zlim het voor elkaar om voor iedere klant iets te betekenen. Marie-Sophie herinnert zich een klant die behoorlijk sceptisch was en weinig zelfvertrouwen had. “Toch paste ze haar voeding aan en kwam twee keer per week sporten. Ze heeft een prachtig resultaat behaald en haar zelfvertrouwen groeide stukje bij beetje. Ook omdat door de ozontherapie een groot litteken volledig verdwenen is.”

Zlim Kortrijk - Marie-Sophie de Haas

Het is echt waar: Zlim werkt!

“Er zijn zoveel adviezen, dat ik me voor kan stellen dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Geen pasta of brood eten, spuitwater maakt dik…. Als je iets wilt veranderen kom dan eens naar ons. Stap die drempel over, we helpen je echt graag. Vooral om voor eens en voor altijd al die onwaarheden weg te werken. Shakes en maaltijdvervangers heb je écht niet nodig om af te vallen. Wij werken samen een schema uit op maat om jouw doelstellingen te bereiken. Door de persoonlijke begeleiding sturen we bij waar nodig en gaan we samen voor de slanke en gezonde levensstijl. Met de juiste voeding kan alles!”

Ben je benieuwd wat jij samen met Zlim kunt bereiken? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Zlim vestiging en maak vrijblijvend een afspraak.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?