Een extra module tijdens haar opleiding voor schoonheidsspecialiste en pedicure zorgde ervoor dat Wendy Martens (38) terecht kwam bij Zlim. “Ik volgde de module anatomie en fysiologie en kwam zo bij Zlim binnen voor een stage. Dat is inmiddels 20 jaar geleden, ik ben er nooit meer weggegaan!”

Puur genieten

Samen met haar man en twee honden woont Wendy in het kleine dorpje Heibloem, in Limburg. Ze houdt van hardlopen, maar ook van wandelen met haar honden. Ze kookt graag lekker uitgebreid, waarbij ze het liefst alles zelf maakt. Van brood tot vleesvervangers.

Eén keer per jaar, tijdens de vakantie koopt ze een pot pure chocopasta. “Dan blijft het extra speciaal. Een boterham met pindakaas én chocopasta. Dat is echt mijn guilty pleasure.”

Achter de schermen: Wendy van Zlim Best

Groeiend zelfvertrouwen

Inmiddels werkt ze al bijna 10 jaar bij de vestiging in het Brabantse Best. “Ik werk in de studio om de dames te begeleiden met de oefeningen. En natuurlijk om ze te motiveren, maar vooral om er te zijn met een luisterend oor tijdens de moeilijkere momenten. Ik vind het mooi om bij iedereen het beste naar boven te halen. Klanten vanaf de intake begeleiden en ze dan te zien groeien in zelfvertrouwen. Dan vergeten ze eerdere mislukte afvalpogingen en andere methodes.” Helemaal geweldig vindt Wendy het om te zien dat cliënten weer goed voor zichzelf gaan zorgen.

Afvallen zonder diëten, maar met eten

Wat volgens Wendy de grote kracht van Zlim is, is het feit dat er verder gekeken wordt dan de buitenkant. Sámen het proces aangaan. Door de persoonlijke begeleiding en de combinatie van sporten en voedingsadvies kan er direct worden ingesprongen als iemand even wat meer hulp nodig heeft. Bovendien bewijst de methode dat je heel goed af kunt vallen met normale voeding. Gezond en lekker eten, met af en toe een extraatje, in plaats van maaltijdvervangers of supplementen.

Kracht en positiviteit

Afvallen gaat niet vanzelf. Het kost best wat zweet en soms ook tranen. Maar als je gelooft in je eigen kracht, kun je heel veel goeds bereiken. Wendy: “Ieder die komt heeft zijn eigen verhaal. Stuk voor stuk bijzonder en uniek. Veel verhalen blijven me bij, maar het meest mooie vind ik het om te zien dat iemand weer het positieve in zichzelf kan vinden.” En daarover gesproken; Wendy geniet van de fijne samenwerking met haar collega’s en de gezellige momenten met de klanten. “Er is een heel fijn ontspannen sfeer in de studio. Dat zorgt voor een positieve vibe en dát kan iedereen gebruiken!”

Geloof jij ook in je eigen kracht en wil je weten wat jij samen met Zlim kunt bereiken? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Zlim vestiging en maak vrijblijvend een afspraak.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?