In deze coronatijd is weer gebleken hoe belangrijk het is om regelmatig te bewegen en gezond te eten. Het thuiszitten heeft er bij veel mensen namelijk voor gezorgd dat ze nóg ongezonder zijn gaan eten, minder bewegen en meer stress ervaren. Dit is zorgwekkend, juist omdat uit onderzoek blijkt dat mensen met overgewicht nóg meer last hebben van de klachten van corona. Nu is het tijd om te werken aan een gezonde leefstijl. Start met Zlim en ga gezonder, lichter én zelfverzekerder door het leven!

Vermijd een crash-dieet

Met het werken vanuit huis, is het lastig om weerstand te bieden tegen al het lekkers dat binnen handbereik ligt. Toch adviseren zorgverleners en andere professionals om juist nu in beweging te komen én te blijven. Het volgen van een crash-dieet om snel kilo’s kwijt te raken is alleen een slecht idee. Hierdoor kan er een gebrek aan voedingsstoffen ontstaan, waardoor je een voedingspatroon krijgt dat je immuunsysteem nóg verder aantast. Het is belangrijk om je levensstijl drastisch om te gooien. Maar het is lastig om dit allemaal zelf te doen, daarom biedt Zlim een helpende hand. De Zlim totaalmethode is niet alleen gericht op afslanken, maar ook op gezonder leven. En dat is wat we nodig hebben!

Gezonde voeding zorgt voor een gezonde leefstijl

Gezonde voeding

Afvallen is niet makkelijk, maar met Zlim sta je er niet alleen voor. De medewerkers geven je persoonlijke begeleiding tijdens het hele proces. Aan de hand van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie wordt er een persoonlijk plan opgesteld dat aansluit bij jouw levensstijl. De methode is niet alleen gericht op het kwijtraken van kilo’s, maar ook op gezonde voeding. Je krijgt voedingsadvies op maat van gediplomeerde diëtisten en/of gewichtsconsulenten en zult versteld staan van wat je allemaal mag eten. Ook zonder honger te lijden kun je kilo’s afvallen!

Blijf in beweging

De urgentie van een gezonde leefstijl kan in deze coronatijd niet vaak genoeg benadrukt worden. Vijftig procent van de volwassenen heeft overgewicht en dat is zorgelijk. Door gezond te leven en goed te bewegen blijft je weerstand op peil en word je minder snel ziek. Bij Zlim kun je in een verwarmde cabine doelgericht en medisch verantwoord bewegen onder deskundige begeleiding. Dit bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Door de oefeningen liggend uit te voeren worden je rug en gewrichten ontlast. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het bewegen. Na de warmtecabine sluit je af met een kwartier ozontherapie. In de ozoncabine kun je heerlijk ontspannen terwijl de ozonzuurstof je bloeddoorstroming stimuleert en je huidcellen sneller vernieuwen.

Over Zlim

Effectief en gezond afslanken onder begeleiding van een persoonlijke coach met een wetenschappelijk bewezen methode. Dat is waar Zlim voor staat. Door de combinatie van op maat gemaakte voedingsadviezen, bewegen in warmtecabines en ozontherapie wordt afvallen geen straf, maar een beloning voor jezelf! Lees de ervaringen van degenen die je voor gingen. Je kunt terecht bij diverse vestigingen in Nederland en België.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?