Ozontherapie

Ozontherapie in Wilrijk

Even heerlijk ontspannen in onze ozoncabine? Het meest ontspannende onderdeel van de Zlim methode in Wilrijk is de ozontherapie. Dit is een huidbehandeling die ervoor zorgt dat de poriën van je huid worden geopend en de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen stimuleert. 

Wil jij dat jouw huidcellen sneller worden vernieuwd? En jouw huid hierdoor strakker wordt? Sluit het bewegen bij Zlim in Wilrijk dan af met de ontspannende ozontherapie. Onze specialisten vertellen je er alles over. 

Wat is ozon precies?

Ozon heeft als belangrijkste eigenschap een desinfecterende werking. Ozon is eigenlijk een zuurstofverbinding die is opgebouwd uit drie zuurstofatomen. Ozon wordt ook wel aangeduid met O3. De desinfecterende werking zorgt ervoor dat ozon niet enkel gebruikt wordt in de medische wereld, maar ook in de industrie om bijvoorbeeld water te zuiveren in Wilrijk.

Daarnaast wordt ozon gebruikt om de huid te reinigen en een boost te geven: ozontherapie. In de ozoncabines van Zlim in Wilrijk kun je heerlijk tot rust komen terwijl je huid intensief gereinigd wordt. De ozontherapie zorgt niet alleen voor ontspanning en reiniging, ook de bloeddoorstroming wordt bevorderd.  

Wat is ozontherapie in Wilrijk?

Ozontherapie zorgt ervoor dat jouw huid strakker wordt, zelfs wanneer je veel gewicht hebt verloren. Tijdens de ozontherapie in Wilrijk nemen de huidcellen meer zuurstof op, hierdoor worden oude cellen sneller vervangen door nieuwe huidcellen. Hierdoor wordt het lichaam strakker. 

De aangename temperatuur zorgt ervoor dat de poriën worden geopend en dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Afvalstoffen worden hierdoor sneller afgevoerd. Heb jij last van gewrichtsklachten? Dan kan ozontherapie bij Zlim in Wilrijk jouw klachten verlichten!  

Ozontherapie voor een beter afweersysteem

Ozontherapie werk heerlijk ontspannend en het reinigt je huid. Wist je dat ozontherapie ook ontzettend goed is voor je afweersysteem? Heb je last van een doffe of vermoeide huid? Dan kan ozontherapie jou helpen met de huidverbetering. Door de ozontherapie in Wilrijk krijg je direct nieuwe energie.  

Ozon helpt de huidcellen weer te ademen. Hierdoor merk je al snel dat je huid beter wordt. Ozon bevordert de veerkracht van je huid, waardoor de effecten langdurig zijn. Hierdoor kan jouw huid zichzelf beter beschermen tegen indringers en stress.  

Ozontherapie is niet alleen ideaal voor een verbetering van de huid, ook voor mensen die herstellen van een ziekte is het erg interessant. Heb jij astma, allergieën of terugkerende infecties? Dan kan ozontherapie bij Zlim in Wilrijk heel goed werken.  

We hebben de belangrijkste voordelen van ozontherapie voor je op een rij gezet: 

  • Het dood bacteriën en virussen 
  • Ozontherapie is veilig en natuurlijk  
  • Er zijn geen bijwerkingen bij een deskundige ozontherapie zoals bij Zlim in Wilrijk
  • Het werkt ontspannend en reinigt de huid intensief  
  • Ozontherapie bevordert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen 

Ozontherapie bij Zlim in Wilrijk

Ben jij overtuigd van de kracht van ozontherapie? Dan ben je bij Zlim in Wilrijk aan het juiste adres. Ozontherapie is namelijk het meest ontspannende onderdeel van de Zlim methode. Gedurende 15 minuten onderga je een huidbehandeling in onze ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. De ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. Het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen.  

 

Deze unieke weldaad zorgt ervoor dat je huidcellen sneller worden vernieuwd en jij het bewegen bij Zlim in Wilrijk op een ontspannende manier afsluit. Heb jij nog vragen of wil je graag kennismaken met een van onze medewerkers? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom langs voor een kennismakingsgesprek in Wilrijk! 

 

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?