Anders dan een sportschool in Sittard: doelgericht afvallen met Zlim

Sportschool in Sittard: doelgericht afvallen met Zlim

Wil jij je weer lekker in je vel voelen en ben je daarom op zoek naar een sportschool in Sittard? Dan ben je bij sportschool Zlim in Sittard aan het juiste adres. Wij zijn geen normale sportschool, maar een sportschool die jou helpt jouw doel te realiseren middels onze Zlim methode. Ben jij benieuwd wat deze Zlim methode inhoudt? Wij leggen het je graag uit!

Meer dan zomaar een sportschool

Onze sportschool Zlim in Sittard staat voor een gezonde levensstijl. Wij helpen vrouwen hun doelen te realiseren middels de Zlim methode. Deze Zlim methode bewijst zich al meer dan 30 jaar. Bij Zlim is iedere vrouw uniek, waardoor je altijd een individueel programma volgt. Hierbij wordt gekeken naar je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten.

 

Onze sportschool helpt je niet alleen een slanker lichaam te krijgen, maar laat je ook weer zelfverzekerd en gelukkig voelen. Een uitgekiend bewegingsprogramma in combinatie met een individueel voedingsadvies van een gediplomeerde diëtiste of gewichtsconsulente, waardoor je de kilo’s ziet vliegen en je een gezonde levensstijl ontwikkelt.

Intensieve en deskundige begeleiding

Deskundige begeleiding geeft je een goed gevoel. De sportschool in Sittard is een vrouwvriendelijke omgeving, waarin vrouwen op een verantwoorde manier aan hun figuur kunnen werken. Een gezonde verantwoorde voedingsgewoonte in combinatie met doelgerichte lichaamsbeweging.

De meeste vrouwen die naar onze sportschool in Sittard komen, kijken eerst een beetje de kat uit de boom. Maar al snel blijkt dat de Zlim methode hen heel erg aanspreekt. Vooral de intensieve en deskundige begeleiding die wij hen bieden geeft vrouwen een heel prettig gevoel. Door onze sportschool Zlim in Sittard voelen vrouwen zich lichamelijk en geestelijk een stuk beter en daar halen wij onze kracht uit!

Wij van Zlim weten als geen ander hoe moeilijk het is om de motivatie vast te houden. Wij helpen je om van afslanken geen straf te maken, maar een beloning. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze uitdaging met een positieve mindset aan te gaan. Onze deskundige consulenten zijn jouw ‘mental coach’ en begeleiden je tijdens het gehele afvalproces. Met sportschool Zlim in Sittard sta jij er nooit alleen voor!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Waarom gaan vrouwen eigenlijk naar de sportschool?

Wat is nou eigenlijk de reden dat vrouwen naar de sportschool gaan? Je zou misschien zeggen dat ze het gewoon lekker vinden om per week een aantal uurtjes te gaan sporten, maar uit onderzoek blijkt iets anders! De meest voorkomende reden voor vrouwen om naar de sportschool te gaan, is om hun schuldgevoel te verminderen. Wanneer je afgelopen weekend lekker wat bitterballen hebt weggewerkt op het terras, zal je ook meer in de sportschool te vinden zijn. En om heel eerlijk te zijn, hier herken jij jezelf waarschijnlijk ook wel in.

Natuurlijk is het schuldgevoel verminderen niet altijd de reden dat vrouwen naar de sportschool in Sittard gaan. Veel vrouwen voelen zich gewoonweg niet lekker in hun vel en vaak heeft dit te maken met overgewicht. Het willen afvallen is dus ook een veelvoorkomende reden dat vrouwen naar de sportschool gaan.

Sporten in warmtecabines

Er zijn een hoop vrouwen die niet naar een normale sportschool gaan omdat ze hiervan last krijgen van lichamelijke klachten zoals flinke spierpijn. Het kan zijn dat je last hebt van gewrichtsklachten, artrose, reuma of fibromyalgie. Dan ben je bij sportschool Zlim in Sittard aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk sporten in warmtecabines.

In onze warmtecabines is het een aangename temperatuur van 36°C. Door in deze warmtecabines te bewegen bevorder je de doorbloeding van huid- en spierweefsel. Wanneer je in onze sportschool in Sittard gebruik maakt van de warmtecabines doorloop je onder deskundige begeleiding de oefeningen die op jou zijn afgestemd. Door de hoge temperatuur in de warmtecabine wordt de tijd waarin jij bezig bent aanzienlijk verkleint.

Dit wil zeggen dat jij per keer ongeveer 30 minuten aan het bewegen bent in onze sportschool in Sittard. Dat doen de meeste vrouwen ongeveer twee keer per week. Doordat je de oefeningen liggend uitvoert, worden je rug en gewrichten ontlast. Deze manier van doelgericht bewegen is gezond en geschikt voor zowel jong als oud!

Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek bij sportschool Zlim in Sittard

Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan? Om jouw doelen eindelijk te realiseren? Onze sportschool in Sittard staat voor jou klaar! Heb jij net die bron van motivatie en ondersteuning nodig? Eindelijk afvallen zonder jojo effect? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin je uitgebreid geïnformeerd wordt. Gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. We leggen je alle stappen van A tot Z uit! Zo weet jij precies wat je te wachten staat, wat je van onze sportschool in Sittard kunt verwachten en hoe we samen jouw doelen gaan realiseren. Waar wacht je nog op? Neem gerust contact met ons op en kom eens langs voor een uitgebreid kennismakingsgesprek!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?