Voedingsdeskundige inschakelen?

Voedingsdeskundige van Zlim

De supermarkt ligt vol met voorverpakt voedsel. Denk aan kant-en-klaar maaltijden, voorgesneden groenten en voedsel uit blik. De veranderingen in de voedselindustrie zorgen ervoor dat mensen minder gezonde voeding keuzes maken. Onze voedingsdeskundigen weten alles over voeding en de impact hiervan op de gezondheid van jouw lichaam. Zij kunnen jou helpen weer een gezond voedingspatroon te krijgen zodat jij je weer lekker in je vel voelt. Wil jij je doelen eindelijk behalen? Wij vertellen je alles over wat onze voedingsdeskundigen voor jou kunnen betekenen.  

Wat kan een voedingsdeskundige voor jou betekenen?

Een voedingsdeskundige is dé specialist op het gebied van voeding. Onze voedingsdeskundigen weten alles over het functioneren van het menselijk lichaam en wat voor effect voeding heeft op jouw gezondheid. Met een voedingsdeskundige kan je eindelijk de doelen bereiken die jij al zo lang voor ogen had. Je gaat je weer fitter en lekkerder in je vel voelen. 

 

Bij Zlim is iedere vrouw uniek. Daarom ontvang je een individueel voedingsadvies dat volledig wordt samengesteld op basis van jouw leeftijd en conditie. Overweeg jij om een voedingsdeskundige in te schakelen om jouw doelen te bereiken? Dan biedt dit ontzettend veel voordelen. 

 

Een voedingsdeskundige zorgt er namelijk voor dat jij op een gezond gewicht komt. Doordat jij gezonder gaat eten krijg jij meer vitamines en mineralen binnen. Dit is beter voor je afweersysteem. Met het juiste voedingspatroon ga jij beter presteren en blijf jij stress de baas. Oftewel, een goed voedingspatroon zorgt niet alleen voor een fitter lichaam maar ook voor een verbeterde mentale gezondheid.  

Voeding is door de jaren heen enorm veranderd

Ons voedsel is niet meer wat het is geweest. Vroeger kwam ons voedsel rechtstreeks van het land af. Het werd bereid in de pan en het kwam vrij natuurlijk op je bord terecht. Het voedsel werd niet echt bewerkt en er werd veel moeite gestopt in het maken van een goede maaltijd.  

 

Omdat bijna iedereen tegenwoordig veel minder tijd heeft om een goede maaltijd klaar te maken moet alles maar snel. Daar heeft de voedingsindustrie erg slim op gereageerd. Wanneer je in de supermarkt loopt ligt alles voor het grijpen. Het aanbod is enorm en ontzettend veel producten zijn gewoon kant en klaar om direct op te eten. 

 

Hierbij kun je denken aan voorverpakte koekjes, kant-en-klaar maaltijden en voorgesneden groenten. Deze producten zijn ontzettend populair omdat het je veel tijd scheelt. Maar zijn deze veranderingen wel zo positief voor de gezondheid van jouw lichaam? Onze gewichtsconsulenten hebben daar namelijk hun twijfels over. 

 

Dit komt omdat de voedingsindustrie een hele lijst aan geur-kleur-en smaakstoffen toevoegt aan het voedsel om het er smaakvoller en kleurrijker uit te laten zien. Om het product langer houdbaar te maken worden er ook nog allerlei kunstmatige stofjes aan het voedsel toegevoegd. Daarnaast zitten in veel kant-en-klaar maaltijden, blikken en zakken grote hoeveelheden zout. Hoe kan het eigenlijk dat de voorgesneden groenten er in de supermarkt altijd zo fris uitzien? En het is zelfs nog een paar dagen goed. Snijd thuis zelf maar eens verste groenten en stop het in een zak. Dit zal er maar een of twee dagen goed uit blijven zien. 

 

Het voedsel is dus door de jaren heen enorm veranderd en het is er zeker niet gezonder op geworden. Onze voedingsdeskundigen kunnen jou helpen om verantwoorde keuzes te maken en weer een gezonder eetpatroon te creëren. Op die manier kan jij de doelen behalen die jij voor ogen hebt! 

Een beter voedingspatroon met een voedingsdeskundige van Zlim

Jij hebt waarschijnlijk een bepaald doel voor ogen. Dit kan zijn afvallen, maar ook fitter worden of een gezonder voedingspatroon creëren. Wat je doel ook is, Zlim kan jou helpen met de bewezen Zlim methode. De Zlim methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie.  

 

Hierbij is het belangrijk dat je een gezond en lekker eetpatroon ontwikkelt. Dat gaat prima samen. Je moet alleen goed weten wat, hoeveel en wanneer je kan eten. Hierbij kan onze voedingsdeskundige jou helpen. Wil jij graag kennis maken met een van onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op en kom eens langs voor een kennismakingsgesprek!  

 

Wil jij inspiratie voor heerlijke en gezonde recepten? Download dan ons gratis receptenboek 

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?