Zlim is meer dan een vrouwen sportschool in Amersfoort

Meer dan een vrouwen sportschool in Amersfoort

Ben jij op zoek naar meer dan een vrouwen sportschool in Amersfoort? Weg met alle onzekerheden en starten met doelgericht afvallen in een vrouwvriendelijke omgeving! Wij staan voor een gezonde levensstijl waarbij we jou helpen je doelen te realiseren middels de bewezen Zlim methode. Maar wat houdt deze Zlim methode precies in? En waarom kiezen steeds meer vrouwen voor Zlim in Amersfoort in plaats van een normale vrouwen sportschool?   

Waarom kiezen steeds meer vrouwen voor Zlim in plaats van een normale vrouwen sportschool?

Er zijn ontzettend veel vrouwen die zich niet fijn voelen om in een ‘gewone’ sportschool te sporten. Daar komt een stukje onzekerheid en ongemakkelijkheid bij kijken. Veel vrouwen hebben ook het gevoel dat mannen naar hun billen kijken wanneer ze een squat of lunge doen. De meeste vrouwen ervaren een vrouwen sportschool dan ook als aangenamer, laagdrempeliger en ze voelen zich minder bekeken. Een vrouwen sportschool is niet tegen mannen. Het is gewoonweg een concept dat ervoor zorgt dat vrouwen zich zo comfortabel mogelijk voelen.   

Veel vrouwen die zich aanmelden bij Zlim in Amersfoort, zijn voorheen nog nooit lid geweest van een sportschool omdat dit een te grote drempel voor hen was. Veel vrouwen vinden sporten op zichzelf al ongemakkelijk, de aanwezigheid van mannen kan dit ongemak nog eens vergroten. Daarom wordt het regelmatig ervaren als een drempel om naar de sportschool te gaan. Om deze drempels te ontwijken is er een simpele oplossing: jezelf aanmelden bij Zlim! Maar waarin onderscheidt Zlim zich ten opzichte van de normale vrouwen sportschool?  

  • Veel vrouwen ervaren in een normale vrouwen sportschool lichamelijke klachten zoals spierpijn en gewrichtsklachten. Bij Zlim in Amersfoort kun je bewegen in warmtecabines. Door de aangename temperatuur in de cabine ervaren vrouwen geen spierpijn.   
  • Vrouwen met lichamelijke klachten als artrose, reuma, artritis, fibromyalgie of gewrichtsklachten kunnen vaak niet terecht bij een normale vrouwen sportschool. Bij Zlim kunnen zij wel terecht. Dit komt omdat wij gediplomeerde specialisten in huis hebben die jou volledig kunnen begeleiden tijdens het proces. Door het bewegen in de warmtecabines kan jij toch bewegen, zonder pijn te ervaren.   
  • Bij Zlim in Amersfoort is iedere vrouw uniek. Iedereen volgt daarom ook een individueel programma onder intensieve en deskundige begeleiding.   

Zlim, meer dan zomaar een vrouwen sportschool in Amersfoort

Zlim in Amersfoort is meer dan een normale vrouwen sportschool. Naast dat het uiteraard alleen voor vrouwen bedoeld is, staan wij voor een gezonde levensstijl waarbij wij jou jouw doelen helpen te realiseren middels de Zlim methode. Iedere vrouw is uniek. Daarom volgt iedere vrouw bij ons een individueel programma. Hierbij wordt rekening gehouden met de conditie, leeftijd en fysieke tekorten of klachten van ieder individu.   

De meeste vrouwen melden zich aan bij een vrouwen sportschool met als doel om af te vallen. Wij bij Zlim in Amersfoort helpen jou niet alleen met een slanker lichaam creëren, maar we laten jou ook gelukkiger en zelfverzekerder voelen. Laat jouw kilo’s verdwijnen en ga voor een gezondere levensstijl met een uitgekiend bewegingsprogramma in combinatie met een persoonlijk voedingsadvies van onze gediplomeerde diëtiste of gewichtsconsulente.   

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen? 

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Intensieve en deskundige begeleiding om jouw doelen te realiseren

Bij Zlim in Amersfoort weten we als geen ander hoe moeilijk afvallen is. Intensieve en deskundige begeleiding helpen jou hierbij. Het geeft je een beter gevoel. Bij Zlim kan je in een vrouwvriendelijke omgeving op een verantwoorde manier aan je figuur werken. Zo vind je jouw weg naar een verantwoorde voedingsgewoonte met doelgerichte lichaamsbeweging.   

Bij een normale vrouwen sportschool merken wij dat vrouwen het lastiger vinden om hun motivatie vast te houden. Wij kunnen jou helpen om van afslanken geen straf te maken, maar een beloning! Ga de uitdaging met een positieve mindset aan! Tijdens jouw afvalproces bij Zlim in omgeving Amersfoort zijn de deskundige consulenten jouw ‘mental coach’. Met Zlim in Amersfoort sta je er nooit alleen voor!   

Bewegen in warmtecabines om spierpijn te voorkomen

Veel vrouwen gaan naar een vrouwen sportschool omdat zij zich niet op hun gemak voelen wanneer er mannen aanwezig zijn. Er zijn vrouwen die niet naar een normale vrouwen sportschool kunnen. Dit omdat zij daar lichamelijke klachten ervaren zoals gewrichtsklachten of spierpijn. Bewegen in warmtecabines bij Zlim in Amersfoort zou dan wel eens de oplossing kunnen zijn!  

Door te bewegen in de warmtecabines bevorder je de doorbloeding van huid- en spierweefsel. Dat komt omdat het hier een aangename temperatuur is van 36°C. Val doelgericht af door onder deskundige begeleiding oefeningen uit te voeren die speciaal op jou zijn afgestemd. De hoge temperatuur in de warmtecabine zorgt ervoor dat de tijd waarin jij bezig bent aanzienlijk korter wordt. Dit betekent dat jij per keer gemiddeld nog maar 30 minuten bezig bent met je oefeningen terwijl dit in een normale vrouwen sportschool veel langer is. De meeste vrouwen doen deze oefeningen ongeveer twee keer per week.  

Je voert alle bewegingen in de warmtecabine liggend uit. Hierdoor worden jouw rug en gewrichten ontlast. Dit maakt de Zlim methode ook erg geschikt voor vrouwen in Amersfoort met gewrichtsklachten, artrose, reuma of fibromyalgie. Bewegen in warmtecabines bij Zlim is geschikt voor jong en oud!   

 

Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek bij Zlim in Amersfoort

Ben jij klaar om jouw doelen eindelijk te gaan realiseren? En doe je dit liever in een vrouwvriendelijke omgeving in plaats van in de normale sportschool? Dan staat Zlim voor jou klaar! Wij hebben verschillende locaties in Nederland en België en zijn onder andere gevestigd in Amersfoort. We nodigen je ontzettend graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking word je uitgebreid geïnformeerd over de gehele Zlim methode. Van gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen tot bewegen in warmtecabines en ozontherapie. Meer dan een normale vrouwen sportschool dus! Door deze kennismaking weet je precies wat jou te wachten staat en wat je van onze vrouwen sportschool Zlim kunt verwachten. Benieuwd wat Zlim in Amersfoort voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken!   

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?