Maatregelen omtrent corona

Veilige omgeving

Zlim is een veilige omgeving voor iedereen, ook in corona tijd. Zo werken we met een optimale planning van de afspraken, houden ons aan de toelaatbare maximale bezetting in de studio door personeel en klanten. We hanteren een veilige routing op 1,5 meter, uitgebreide schoonmaak-routine, goede hygiëne, veilige wegingen en metingen. We laten alles continue de revue passeren om de studio veilig te houden voor jullie en voor ons.

Corona maatregelen per vestiging

De Zlim studio’s zijn uitgesloten van de lockdown.  Zlim valt onder (preventieve) gezondheidszorg en is daarom uitgezonderd. Uiteraard houden we ons wel aan de algemene protocollen qua hygiëne.

Werken aan een gezonde leefstijl

Zlim voorziet in de behoefte van een gezonde leefstijl met beproefde methode van bewegen en voeding. Juist in deze stressvolle tijd is het ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Wil je meer weten over een gezonde leefstijl en corona? Lees dan dit artikel eens. Ook in corona-tijd kunnen wij jou helpen om op een veilige en verantwoorde manier af te vallen en aan een gezondere leefstijl te werken.

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?