Lees hier alle maatregelen omtrent corona: meer info

Maatregelen omtrent Corona

Zlim volgt de maatregelen van het Nederlandse RIVM en de Belgische Nationale Veiligheidsraad op de voet en zal zich houden aan de voorgeschreven richtlijnen. Deze zijn vooralsnog als volgt:

Nederlandse vestigingen zijn open vanaf 11 mei.
Enkele vestigingen zijn deels open en vanaf 1 juli volledig. Neem contact op met jouw vestiging om meer informatie op te vragen.

Belgische vestigingen zijn open vanaf 8 juni.

Open onder welke voorwaarden?

Omdat we ervan uitgaan dat ’social distancing’ nog geruime tijd zal aanhouden, zijn wij druk bezig met voorbereidingen, zodat Zlim aan de 1,5 meter afstand zal kunnen voldoen. Zlim moet een veilige omgeving voor iedereen zijn en blijven. Zo denken wij na over planning van de afspraken, over een toelaatbare maximale bezetting in de studio door personeel en klanten. We denken na over een veilige routing door de studio, hoe we onze schoonmaak routine uit moeten breiden, hygiëne, veilige wegingen en metingen, etc. We laten alles de revue passeren om de studio veilig te maken voor jullie en voor ons. En om alvast voorbereid te zijn, voor als we weer open mogen.

Voor elke vestiging geldt een algemeen Zlim corona protocol, bovenop de voorgeschreven richtlijnen van de overheid. Elke vestiging heeft daarnaast een eigen specifiek protocol, afgestemd op de betreffende vestiging, beschikbare ruimte en personeelsbezetting. Benieuwd naar het protocol van jouw vestiging? Neem rechtstreeks contact met hen op.