De 52-jarige Madeleine Suijker is directeur in de kinderopvang. In haar vrije tijd is ze graag samen met haar vrienden en vriendinnen, sport ze een beetje en is coach van een hockeyteam. Dit jaar is ze begonnen bij Zlim en zit sindsdien een stuk lekkerder in haar vel.

“Ik vind het geweldig. Twee keer per week een half uurtje sporten, dat moet ik dan wel echt even in plannen, en daarna dat cadeautje in de ozon. Heerlijk! Ik ben mijn doel al voorbij, ik wilde graag 41 cm omvang verminderen, inmiddels zijn dat er al 68. En negen kilo in gewicht.”

Met haar drukke bestaan is het soms wel even puzzelen om de afspraak in te plannen, maar het is gelijk een goede stok achter de deur, vindt ze. Vooral dat wekelijkse weegmoment. “Behalve de kilo’s wordt ook je omvang bijgehouden. Dat was, behalve de eerste keer, echt een feestje. Inmiddels zijn mijn broeken allemaal te groot, haha.”

Madeleine volgt ook het voedingsadvies. “Dat is echt heel goed te doen. Je krijgt advies op maat, en het is geen dieet. Je mag dus gewoon eigenlijk alles eten, maar met mate. Ook krijg je tips om betere keuze te maken, en bijvoorbeeld om vitamine D te gebruiken. Natuurlijk kun je ook zelf je eetpatroon verbeteren, maar ik was zelf nooit zo ver gekomen.”

Sporten bij Zlim is niet zwaar, vindt Madeleine. “Je moet het wel zelf doen, maar als je wilt dan lukt het. Houd je doel voor ogen; een slanker lichaam.” Ze zegt ook dat de methode zo gemaakt is dat iedereen kan sporten. Zelf heeft ze last van een hardnekkige blessure. “Een oefening die me te veel pijn oplevert wordt aangepast of veranderd zodat ik het wel kan doen.” Nu ze haar gewicht bereikt heeft hoeft ze niets aan te passen. Ze gaat gewoon door met het maken van gezonde keuzes. “Zlim is echt een manier van leven.”

Wil je weten wat jij kunt bereiken met Zlim? Maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?