Kathy Salden is 39 jaar en woont in Wilrijk, vlakbij de Zlim vestiging. Zeven jaar geleden stapte ze er voor het eerst binnen. Ze komt er sindsdien met regelmaat voor een onderhoudskuur. “Het voedingsadvies vond ik echt een eye-opener!  Door verkeerde eetgewoonten bleek ik onnodig veel calorieën binnen te krijgen. Ik leerde hoe je slimmer kunt eten, en hoe je slimmer kunt snoepen.”

Positief, oprecht en gemotiveerd

Kathy is vooral verrast door de altijd positieve en oprecht vriendelijke houding van de medewerkers van Zlim. Het succes van de methode is volgens haar die houding, in combinatie met de goede begeleiding. “Je krijgt altijd onvoorwaardelijke steun en aanmoediging. Zo blijf je tot het eind gemotiveerd en is je resultaat dus gegarandeerd.”

Zwaar vindt ze het niet om te Zlimmen. Integendeel. Volgens Kathy train je niet harder, maar slimmer. “Vroeger ging ik kilometers hardlopen tegen mijn zin. Ik verloor geen gram vet. Of mijn benen werden gespierd, maar de rest niet. Nu kies ik zelf waar ik afval en hoeveel, én ik vind de oefeningen leuk om te doen. Zlimmen is echt quality-time voor mij.”

Zlim is altijd aanwezig

Tijdens de verplichte corona sluiting heeft ze Zlim dan ook behoorlijk gemist. “Door de uitzonderlijke tijd en het feit dat er niet zoveel mocht gunde ik mezelf steeds iets lekkers. Maar ik merkte dat ik me daardoor minder goed voelde en keerde toch snel terug naar de goede gewoonten.” En Zlim bleef ook op de achtergrond aanwezig. “We werden gemotiveerd met recepten via de mail, motiverende berichten op social media…. Ondanks de sluiting werden we niet vergeten.”

Inmiddels is Zlim een onderdeel van haar leven geworden. Ze geniet dan ook volop van het feit dat bewegen bij Zlim weer kan. Nu werkt ze vooral aan haar onderhoud. “Het is een geweldige combinatie van degelijk voedingsadvies, gerichte oefeningen in de warmtecabine én wellness met de ozon. Ook heerst er een goede sfeer, allemaal vrouwen onder elkaar, in dezelfde situatie. Ik heb vooral gemerkt dat Zlim bij mijn leefstijl past, ik kan eigenlijk niet meer zonder!”

Blijvend gemotiveerd

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?