Jessy heeft jaren lang veel gesport, maar liep 6 jaar geleden een zware knie blessure op. Van 5 keer in de week handballen ging ze naar helemaal niet sporten. “Na 3 jaar intensief fysio en kracht training voor mijn benen kreeg ik na 3 jaar eindelijk weer groen licht om te mogen handballen. Deze jaren hadden mijn gewicht geen goed gedaan en voor ik het goed en wel zelf in zag, had ik het al te ver laten komen voor mezelf.”

Vorig jaar juni raakte ze helaas weer geblesseerd aan dezelfde knie. Dit keer een flinke kraakbeenbeschadiging van de blessure van 6 jaar geleden. “Na een lange tijd niet lekker in mijn vel te hebben gezeten en de combinatie van weer niet kunnen sporten op de manier die mij lief is, heb ik in september besloten te gaan zlimmen.

Jessy viel 10 kilo af met Zlim

De warmtecabine is een verademing

Over Zlim is ze zeer positief. “Wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet. Na een fijn intake gesprek gestart met Zlim. Wat is dit een zlimme keuze geweest zeg! Laagdrempelig, kleinschalig en bovenal zeer vriendelijke en professionele begeleiding. Naast de zware krachttraining voor mijn knie, was het een verademing om in de warmtecabine oefeningen te kunnen doen zonder spierpijn te krijgen. Inmiddels ben ik 10 kilo lichter en 76 cm in omvang verminderd. Eindelijk zit ik weer lekker in mijn vel! Met een knie operatie in het vooruitzicht ben ik dankzij Zlim zelfverzekerd genoeg om het dit keer niet ‘weer’ zover te laten komen. Bedankt voor alles, jullie zijn stuk voor stuk toppers!”

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?