Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Artisjokhart met saliedip

20 minuten

2 personen

Ingrediënten:

– 1 artisjok

– 1 citroen

– 3 blaadjes verse salie (of 2 theelepels gedroogde salie)

– 2 EL halvanaise

– ¼ spaanse peper

Breng een grote pan met ruim water aan de kook. Voeg het sap van een halve citroen toe. Was de artisjok. Snijd de steel eraf en verwijder de onderste bladeren. Wrijf de onderkant in met de andere helft van de citroen. Kook in 20-40 minuten (afhankelijk van de grootte) gaar. Zorg dat de artisjok ondergedompeld blijft door de deksel andersom op de pan te doen. Maak ondertussen een dipsaus. Hak de peper en de salie, voeg toe aan de halvanaise en maak op smaak met het overgebleven sap van de citroen. Pluk de blaadjes van de artisjok en eet enkel het onderste vlezige gedeelte door dit met je tanden van het blad te trekken.

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >