Afvalboeken, lifestyleboeken of zelfhulpboeken. We worden er mee overspoelt. Elke auteur beweert het geheim te hebben gekraakt naar een gezond en gelukkig leven. Maar we horen vaak dat jullie door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Wel of niet ontbijten? 3 keer per dag of 6 keer per dag eten? Krachttraining of Yoga? 

Dit zijn allemaal vragen die super persoonlijk zijn en je niet voor een hele groep mensen kan beantwoorden zonder hun verhaal te weten. Maar wat je wel kan doen is je laten inspireren door al deze boeken. Probeer eruit te halen wat jou aanspreekt. Wij geven je een aantal boekentips met boeken die ons hebben geïnspireerd en aansluiten bij de zlimmethode.

Het Energieke Vrouwen Voedingskompas – Marjolein Dubbers 

Een boek vol aan kennis en waardevolle tips, Het Energieke Vrouwen Voedingskompas is de ultieme gids voor elke vrouw die meer inzicht wil krijgen in hoe hormonen werken en hoe je zo lang mogelijk vitaal en gezond blijft. 

Marjolein heeft nog meer boeken geschreven die we allemaal kunnen aanraden.

De Voedingswijzer – Juglen Zwaan

Juglen Zwaan heeft een waardevol compleet naslagwerk van bijna 500 pagina’s geschreven waarin vrijwel alle onbewerkte, natuurlijke voedingsmiddelen aan bod komen.

In dit boek vind je ook de zelfhulpwijzer. Hierin staat beschreven wat je het beste wel of niet kunt eten bij meer dan 100 verschillende veelvoorkomende klachten. 

Misschien geen boek dat je lekker wegleest op de bank maar wel een boek waar je levenslang plezier van kunt hebben en er bij pakt als je gerichte informatie zoekt over bepaalde voeding of klachten.

Wil jij ook komen Zlimmen en meer weten over gezonde voeding? Maak dan een afspraak bij een Zlim-studio bij jou in de buurt. Tot snel! 

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?